Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri 25. yılında sahiplerini buldu

Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri 25. yılında sahiplerini buldu

Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri 25. yılında sahiplerini buldu

İSTANBUL - Sabancı Vakfı'nın başarılı öğrencileri teşvik etmek amacıyla 25 yıldır sürdürdüğü "Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri" bu yıl da sahiplerini buldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Dilek Sabancı'nın katkılarıyla 1997'de eğitim-öğretime kazandırılan Dilek Sabancı Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni dereceyle bitiren ilk üç öğrenciye toplamda 50 Cumhuriyet altını ödül verildi.

Ödül kriterlerini sağlayarak dereceye giren öğrenciler arasında okul 1'incisi Ahmet Yasin Gülden 25, 2'incisi Edanur Taşcıoğlu 15 ve 3'üncüsü Seda Nur Tosun 10 Cumhuriyet altınının sahibi oldu.

2024-2025 eğitim döneminde Dilek Sabancı Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 103 öğrenci mezun olurken, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda en yüksek puanı alarak üniversiteye yerleşen üç öğrenciye lisans öğrenimleri süresince "Dilek Sabancı Başarı Bursu" verilecek.



Ekonomi 19.06.2025 17:53:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya, bisiklet sporunda da en önemli kamp merkezlerinden biri olacak

2

Cesur Kulaçlar projesinin 3. dönemi tamamlandı

3

Burdur'daki Karacaören Barajı'nda üretilen alabalık ve somon yurt dışından alıcı buluyor

4

Yale Linus Akıllı Kilit L2 Lite'ı piyasaya sürdü

5

Lif ile fermente gıda tüketimi mikrobiyotayı güçlendirerek kış hastalıklarına karşı koruyor

6

Eğirdir Belediye Başkanı Özer, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Adana merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan 14 zanlı tutuklandı

8

Osmaniye'de asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın öldü

9

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

10

GÜNCELLEME - Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı