Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri 25. yılında sahiplerini buldu

Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri 25. yılında sahiplerini buldu

Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri 25. yılında sahiplerini buldu

İSTANBUL - Sabancı Vakfı'nın başarılı öğrencileri teşvik etmek amacıyla 25 yıldır sürdürdüğü "Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri" bu yıl da sahiplerini buldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Dilek Sabancı'nın katkılarıyla 1997'de eğitim-öğretime kazandırılan Dilek Sabancı Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni dereceyle bitiren ilk üç öğrenciye toplamda 50 Cumhuriyet altını ödül verildi.

Ödül kriterlerini sağlayarak dereceye giren öğrenciler arasında okul 1'incisi Ahmet Yasin Gülden 25, 2'incisi Edanur Taşcıoğlu 15 ve 3'üncüsü Seda Nur Tosun 10 Cumhuriyet altınının sahibi oldu.

2024-2025 eğitim döneminde Dilek Sabancı Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 103 öğrenci mezun olurken, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda en yüksek puanı alarak üniversiteye yerleşen üç öğrenciye lisans öğrenimleri süresince "Dilek Sabancı Başarı Bursu" verilecek.



Ekonomi 19.06.2025 17:53:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de durdurulan otomobilin yedek lastiğinden esrar çıktı, 1 tutuklu

2

Hatay'da çocuklara yönelik göz sağlığı taraması yapıldı

3

Eminevim'e "Yılın İtibarlısı" ödülü

4

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışmaları sürüyor

5

Antalya'nın Kemer ilçesinde 20 günde metrekareye 567 kilogram yağış düştü

6

Samsung "Küresel Solve for Tomorrow" elçilerini duyurdu

7

Alanya'da çevreyi kirlettiği iddiasıyla bir otel hakkında cezai işlem başlatıldı

8

Pedalia, kış sezonunu Grand Prix Antalya yarışıyla açtı

9

Osmaniye'de bağımlılık konusunda farkındalık oluşturulması için temsili tatbikat yapıldı

10

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 102 şüpheliyi yakaladı