Dinçer Lojistik, 2022 Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımladı

Dinçer Lojistik, 2022 Sürdürülebilirlik Raporu

Dinçer Lojistik, 2022 Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımladı

İSTANBUL - Sürdürülebilirlik çalışmalarını "insana ve çevreye değer" stratejisi doğrultusunda sürdüren Dinçer Lojistik, 2022 Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, uluslararası standartlara uygun olarak hazırlanan raporda, şirketin teknolojiden insan kaynaklarına, depolama faaliyetlerinden taşımacılık operasyonlarına kadar tüm çalışmalarında yürüttüğü sürdürülebilirlik faaliyetlerine yer verildi.

Faaliyetlerini şirket içinde oluşturulan sürdürülebilirlik komitesi tarafından yürüten Dinçer Lojistik, tüm çalışanlarının farkındalığını arttırmak için eğitimler düzenleyerek şirketin tüm katmalarından sürdürülebilirlik konusunda çalışan duyarlılığını arttırmayı hedefliyor.

Bünyesinde bulundurduğu AR-GE merkezinde lojistik teknolojileri de üreten şirket, özellikle yapay zekayı iş süreçlerine entegre ederek daha çevreci bir operasyon yürütmeyi amaçlıyor.

- "Geliştirdiğimiz lojistik çözümleri, otomasyon ile güçlendirerek hizmet standartlarımızı ileriye taşıyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, ürettikleri katma değer ile sektörü ileriye taşırken, toplumdan ve çevreden güç alarak gelecek taahhütlerini en kapsayıcı şekilde belirlediklerini bildirdi.

Karbon ayak izlerini azaltmayı, enerji verimliliğini artırmayı ve atıklarını en aza indirmeyi hedeflediklerini aktaran Dinçer, "Bu sayede, iklim krizi karşısında küresel dönüşümün öncü paydaşlarından olmanın heyecanını yaşıyoruz. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek geliştirdiğimiz lojistik çözümleri, otomasyon ile güçlendirerek hizmet standartlarımızı ileriye taşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yapay zekâ başta olmak üzere en ileri teknolojilerle, iş süreçlerini geliştirerek yeşil lojistik dönüşümün itici ve öncü güçlerinden biri olmayı amaçladıklarını vurgulayan Dinçer, "Dağıtım hizmetlerinden depolama hizmetlerine kadar hizmet spektrumumuz boyunca önem verdiğimiz otomasyon sayesinde müşterilerimizin benzersiz ihtiyaçlarını karşılayan ve sürdürülebilirlik taahhüdümüzden ödün vermeyen özel çözümler sunuyoruz." açıklamasında bulundu.

- "Sosyal alanda da sorumlu bir anlayışı benimsiyoruz"

Mustafa Dinçer, çalışan memnuniyetinin müşteri memnuniyetinin temelini oluşturduğunu ifade ederek, en önemli değerlerinden olan çalışanların sürdürülebilirlik hedefleri için kritik bir konumda olduğunu belirtti.

İnsanı merkezine alan ve etik değerlerin yönlendirdiği iş süreçlerinin, kalite ve müşteri memnuniyetinin temelinde yer aldığını ifade eden Dinçer, şunları kaydetti:

"Sürdürülebilirliği bütüncül bir şekilde ele alarak sosyal alanda da sorumlu bir anlayışı benimsiyoruz. Kapsayıcı, saygılı ve gelişime olanak sağlayan bir çalışma ortamı ile sürekli büyüyerek pozitif etki oluşturmaya devam ediyoruz. Başarılarımızın arkasındaki toplulukları destekleyerek geleceğe doğru yol almak bizim için çok önemli bir motivasyon kaynağı.

Tüm operasyonlarımızda en yüksek bütünlük, şeffaflık ve hesap verebilirlik standartlarını benimseyerek tüm paydaşlarımız için uzun vadeli değer yaratıyoruz. Geleceğe baktığımızda, sürdürülebilir lojistikte yeni standartlar belirlemeyi sürdürürken önümüzdeki fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeyi öngörüyoruz."



Ekonomi 27.12.2023 15:19:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

2

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

3

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

4

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

5

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

6

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

7

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

8

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

9

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı

10

Antalya'da düzenlenen Kınık Tarım Fuarı başladı