Diyalekt, Sivas’ta tanıtıldı

Diyalekt, Sivas’ta tanıtıldı

Diyalekt, Sivas’ta tanıtıldı

Sivas’ta Vali Aydın Güçlü İlkokulunda İngilizce Dil Eğitimi Materyal Geliştirme Çalışmaları sergisi açıldı.
Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan yabancı dil seferberliği ve Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen HEDEF Projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 7’den 70’e herkesin istifadesine sunulan İngilizce Dijital Eğitim Platformu Diyalekt’in de tanıtımı yapıldı.
Okul salonunda düzenlenen programa Milli Eğitim Şube Müdürleri Hülya Bozbıyık ve Resul Çatal ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Tugay Çakı eşliğinde sergiyi gezen Bozbıyık ve Çatal, öğrencilerin öğretmenler eşliğinde hazırladıkları materyallerin detayları hakkında bilgi aldı.
Çakı, bu çalışma ile hem öğrencilerin dil gelişimi için materyal tasarlamalarının sağlandığını hem de eğlenceli oyunlarla birlikte dil öğrenmenin önemi hususunda farkındalık oluşturulduğunu söyledi.


Eğitim 26.05.2023 09:31:24 0
Anahtar Kelimeler: diyalekt sivas’ta tanıtıldı

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta metruk binada ceset bulundu

2

Serikspor-Pendikspor maçının ardından

3

Pendikspor-Serikspor'u 4-3 yendi

4

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

5

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

6

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

7

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

8

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

9

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi

10

Adana'da yıkılan üst geçidin yerine yenisinin yapılmasını isteyen vatandaşlar eylem yaptı