Diyanet-Sen Erzurum’dan, İl Müftülüğüne “1001 Hatim” teşekkürü

Diyanet-Sen Erzurum’dan, İl Müftülüğüne “1001 Hatim” teşekkürü

Diyanet-Sen Erzurum’dan, İl Müftülüğüne “1001 Hatim” teşekkürü

Diyanet-Sen Erzurum Şube Başkanı Nurullah Ardahanlı, 1001 Hatim programlarının tamamlanmasının ardından Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım’ı ziyaret etti.
Başkan Ardahanlı ziyarette, “1001 Hatim, tarihi kökleri olan, 500 yıllık bir geçmiş olan önemli bir gelenek. Bu Erzurum’un ve Erzurumlu hemşerilerimizin Kur’an-ı Kerim’e göstermiş olduğu büyük saygının bir tezahürüdür.” dedi.
İl Müftülüğü koordinesinde binbir hatim okuma günlerinde gerçekleşen faaliyetlere de değinen Ardahanlı, “İkinci bir Ramazan havasında gerçekleşen binbir hatim geleneği, bu yılda İl Müftülüğü ‘nün koordinesinde, dünyaca ünlü Erzurumlu hafızlarımızın tilavetleri, genciyle yaşlısıyla her kesimin katıldığı sabah namazı buluşmaları ile Kur’an’ın daha iyi anlaşılması ve yaşanması için yapılan panel ve konferansların üstün gayret ve çabalar neticesinde 1 ay boyunca devam etti. Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın hatim duası ile tamamlanan 1001 Hatim programı için tüm camilerde sabah namazından başlayarak camilerde ve evlerinde topluca hatim okuyan kıymetli hocalarımıza, öğrencilerimize, gerek yurtiçinden gerekse yurtdışından okuyan tüm vatandaşlarımıza ve gece gündüz demeden 1001 Hatim programında hizmet eden İl ve İlçe Müftülüklerinin tüm kademelerindeki personellerine, İl Müftümüz Şahin Yıldırım nezdinde teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
İl Müftüsü Şahin Yıldırım bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Diyanet-Sen Erzurum Şube Başkanı Nurullah Ardahanlı ve yönetimine teşekkür etti.


Güncel 21.01.2022 15:00:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Silifke ilçesinde öğrenciler için buz pateni pisti kuruldu

2

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ev temizliği ve kuaför hizmetleri sürüyor

3

Antalya'da dalgıçlar su altında kitap okudu

4

Kahramanmaraş'ta 10 ilden AFAD ekiplerinin katılımıyla çığ tatbikatı yapıldı

5

MEÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çobaner AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

DS Automobiles ve Taylor Barnard işbirliğinden özel konsept otomobil

7

Kahramanmaraş'ta bir aile, kar nedeniyle yollar kapanınca misafirliğe iş makinesiyle gitti

8

Hatay'da yeniden inşa edilen Gazze Şehitleri Camisi ibadete açıldı

9

Mersin Teknokent'te kurulan turizm şirketinin yetkilileri sektör temsilcileriyle buluştu

10

Doğa Koleji yönetimi İnegöl'de eğitim vizyonunu paylaştı