Diyarbakır annelerinin feryadı beyaz perdeye taşınacak

Diyarbakır annelerinin feryadı beyaz perdeye taşınacak

Diyarbakır annelerinin feryadı beyaz perdeye taşınacak

Çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il binası önünde evlat nöbetinde olan ailelerin dramı, beyaz perdeye taşınıyor.
Çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP il binası önünde evlat nöbetinde olan yüreği yanık ailelerin dramı beyaz perde de yerini almaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Kurtlar Vadisinin Pusu, Gladyo ve Terör yapımlarına imza atan Sadullah Şentürk’ün yapacağı filmin yapımcıları ise Yaşar Tanrıverdi ve Gürsel Eker olacak.

Anneler destekliyor
Evlat nöbetindeki aileler, çektikleri acının tüm dünyaya aktarılacak olması nedeni ile hikayelerini filme dökecek ekibe teşekkür edip destek verdi. Evlat nöbetindeki ailelerden Solmaz Örünç, "Bizim hayatımız beyaz perdeye yansıyacak, inşallah çocuklarımızı kazanacağız, hikayemiz çok ağır. Hikayemiz dağlara, taşlara ve hikayelere sığmıyor. 5 yıldır hasret çekiyoruz, inşallah çocuklarımızı kazanacağız. Filmde bizim hasret hikayemiz anlatılacak, inşallah bu bize uğurlu gelir e evlatlarımız geri gelir. Annelere çağrım var, bu filmi izlesinler, anneler evlatlarına sahip çıksınlar. Filmi çekecek olanlara teşekkür ederiz" dedi.


Güncel 18.03.2021 13:45:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

2

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

3

Bölgesel Amatör Lig

4

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

5

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

6

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

7

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

8

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

9

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

10

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı