Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde 664 ağaç dikti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde 664 ağaç dikti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde 664 ağaç dikti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde başlattığı ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Çermik’te 247, Dicle’de 180, Silvan’da 170 ve Çüngüş’te 67 ağaç dikti.
Baharın gelmesiyle çalışmalarına hız veren Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, kent merkeziyle birlikte ilçeleri de yeşillendirmek için farklı türlerde ağaç dikime başladı. 4 ilçede başlatılan ekim çalışmalarıyla şimdiye kadar farklı türde 664 ağcın dikimini gerçekleştiren ekipler, ilçelerde dikilen ve daha önce var olan ağaçların olumsuz hava şartlarında kırılmaması için herek çakımı yaptı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kente estetik bir görünüm kazandırmak için, refüj, bulvar, park ve kaldırımlarda peyzaj çalışmaları kapsamında ağaçlandırma, mevsimlik çiçek ile çalı dikimlerini sürdürecek.


Güncel 25.03.2021 13:47:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatay'da Ortodoks Kilisesi'nde geleneksel Noel hediyeleri dağıtıldı

3

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

4

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

5

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

6

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

7

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

8

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

9

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı

10

Atakaş Hatayspor-Serikspor maçının ardından