Diyarbakır Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında

Diyarbakır Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında

Diyarbakır Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 16’ncisi düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresinde yerini aldı.
Büyükşehir Belediyesi, 8- 10 Aralık arasında Fuarizmir’de düzenlenen 16’ncı Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresinde stant açtı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, açılış töreninin ardından fuardaki stantları ziyaret etti, konukları Diyarbakır standında ağırladı.

Konuklara yöresel lezzet ikramı
Dünya turizm trendlerini buluşturan ve yurt dışından gelen ziyaretçilerin katıldığı fuarda, konuklar Büyükşehir Belediyesinin standı ziyaret ederek Diyarbakır’ı yakından tanıma fırsatı buldu. Ziyaretçilere Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı kent tanıtım materyalleri verilirken, Diyarbakır burma kadayıfı, örgü peyniri, organik badem, pestil, kuru incir, çörek ve yöreye özgü, kül ile haşlanmış karpuz çekirdeği ikram edildi.


Güncel 9.12.2022 12:33:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim ediliyor

2

Antalya'da hortum ve fırtınadan zarar gören üreticiye sera naylonu dağıtıldı

3

Antalya'da "Sanat Üzerine Sohbetler" söyleşisi düzenlendi

4

Mersin'de kaçak 2 milyon 10 bin makaron ve 227 kilogram nargile tütünü ele geçirildi

5

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde tanışan çift Osmaniye'de düğün yaptı

6

Alanyaspor, Boluspor maçının hazırlıklarına başladı

7

Adana'da Dünya Sulak Alanlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi

8

Osmaniye’de yeni tırmanış rotaları için çalışma başlatıldı

9

Hatay'da dağdan düşen kaya parçasının altında kalan işçi öldü

10

Antalya'daki trafik kazasında ölen anne ve kızının cenazesi Konya'da toprağa verildi