Diyarbakır’a atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, basın mensuplarıyla vedalaştı

Diyarbakır’a atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, basın mensuplarıyla vedalaştı

Diyarbakır’a atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, basın mensuplarıyla vedalaştı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek basın mensuplarıyla vedalaştı.
Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mustafa Çelenk, Afyonkarahisarlı basın mensupları ile bir araya gelerek vedalaştı. Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, Diyarbakır’a atanan Başsavcı Çelenk’in Afyonkarahisar’da önemli başarılara imza attığını söyledi.

"Görevimizi en iyi şekilde yapacağız"
Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ise, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı görevine kendisini layık gören devlet büyüklerine teşekkür ederek, “İnşallah bizi göreve layık görenlerin yüzünü kara çıkarmadan, emaneti yere düşürmeden Diyarbakır ilimizdeki görevimizi de en iyi şekilde yaparak, sağlıkla ayrılmak nasip olur. Afyonkarahisar Cemiyet Başkanı Sayın Sezer Küçükkurt’u göreve seçildiği için kutluyor, şahsıma yönelik iyi dilekleri için teşekkür ediyorum” dedi.


Güncel 24.06.2021 16:57:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana ve Mersin'in ilçelerinde bayramlaşma programları düzenlendi

2

Adana ve Osmaniye'de bayramlaşma programı düzenlendi

3

Serik Kaymakamı Cemal Şahin, trafik denetimine katıldı

4

Burdur Valisi Bilgihan, bayramda görev yapan personelleri ziyaret etti

5

Antalya’da 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı

6

Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Kilis'te bayramlaşma programları düzenlendi

7

Alanya'da çayda mahsur kalan kediyi vatandaş kurtardı

8

Isparta'da "bayram sırası" geleneği yaşatılıyor

9

Milli Savunma Bakanı Güler, bayram namazını Hatay'da kıldı

10

Isparta'da üretilen ısı sistemleri 8 ülkeye ihraç ediliyor