Diyarbakır’da baba-oğula silahlı saldırı

Diyarbakır’da baba-oğula silahlı saldırı

Diyarbakır’da baba-oğula silahlı saldırı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir tekel bayisinde bir grup arasında çıkan tartışmada baba ve oğlu silahlı saldırı sonucu yaralandı.
Olay, Bağlar İlçesi Mevlana Halit Mahallesi 399. Sokakta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, tekel bayisi içinde oturan iş yeri sahibi Veysi D., oğlu Mehmet Can D. ve başka kişilerin de olduğu grup arasında henüz nedeni öğrenilemeyen tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle iş yerinden çıkan şüpheli veya şüpheliler, baba ve oğluna kurşun yağdırdı.
Vatandaşların silah sesleri duymasıyla 112 komuta merkezine yaptığı ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaralılara ilk müdahalelerini yaptıktan sonra kentteki hastanelere sevk etti.
Yaralılardan Mehmet Can D’nin ameliyata alınıp durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olay yerinde incelemelerini sürdürüp şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.


Yurt Dünya 22.04.2022 01:03:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Akdeniz Üniversitesi'nden Bakım Hizmetlerinde Dijital ve Yeşil Dönüşüm Projesi

2

Ford Trucks Senegal pazarına girdi

3

Antalya'da bir iş yerinin kurşunlanmasıyla ilgili 3 şüpheli tutuklandı

4

Osmaniye'de 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

5

Tabipler Odası Başkanı Korkmaz: Tükenen aile sağlığı çalışanları hakları için ayakta

6

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 105 şüpheliyi yakalandı

7

TEB ile EBRD'den yeşil dönüşüm için 100 milyon avroluk anlaşma

8

Osmaniye’de kadın kooperatiflerine teknik gezi

9

Osmaniye'deki kazada ölen 3 kişi toprağa verildi

10

Uzm. Dr. Mürsel Koçer’den veda mesajı: Osmaniye sağlıkta tarihi bir dönüm noktasına ulaştı