Diyarbakır’da ‘Yeni Dijital Çağda Siber Güvenlik Paneli’ düzenlendi

Diyarbakır’da ‘Yeni Dijital Çağda Siber Güvenlik Paneli’ düzenlendi

Diyarbakır’da ‘Yeni Dijital Çağda Siber Güvenlik Paneli’ düzenlendi

Yeni Dijital Çağda Siber Güvenlik Paneli Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde yoğun katılımla gerçekleşti.
Kongre merkezinde düzenlenen panelin Moderatörlüğünü yapan TRT Diyarbakır Bölge Müdürü Erdem Gültekin, teknolojiye erişimin günümüzde çok kolay hale geldiğini ve çoğu zaman sosyal mühendisliğin ön planda olduğu bir siber saldırılara maruz kalındığını belirtti.
Panele, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Komiser Yardımcısı Mehmet Furkan Arslan, sosyal platformu siber Trend Micro Sistem Mühendisi Mert Ünsaldı, İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, CyberThink Siber Güvenlik Düşünce Kuruluşu Teknik Lideri Mahir Yüksel ve çok sayıda lise ile üniversite öğrencileri katıldı.


Güncel 26.12.2022 13:46:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası ile "Global Lighthouse Network" ağına katıldı

2

Adana'da iki katlı binada çıkan yangında bir kişi yaralandı

3

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

4

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı

5

Atakaş Hatayspor-Özbelsan Sivasspor maçının ardından

6

Isparta'da trafik kazasında yaralanan kişinin kopan bacağı yerine dikildi

7

Adana'da 50 fidan toprakla buluşturuldu

8

Hatayspor evinde maglup:1-2

9

Okul sporları dart il birinciliği müsabakaları tamamlandı

10

Adana'da sığır balıkçılı beslenirken görüntülendi