Diyarbakırspor gol yağdırdı

Diyarbakırspor gol yağdırdı

Diyarbakırspor gol yağdırdı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 1.Bölge 2.Grup’ta son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlarla zirve yarışına ortak olan Diyarbakırspor, 1955 Batman Belediyespor’u 6-0 yenerek sezonun ilk yarısını 14 puanla üçüncü sırada tamamladı.
Diyarbakırspor’un zirve yürüyüşü devam ediyor. İlk devrenin son maçında Seyrantepe tesislerinde 1955 Batman Belediyespor’u konuk eden Yeşil-Kırmızılı takım, 11. dakikada Serhat Özyılmaz, 17 ve 37.dakikalarda Yeldar Yamaç, 24 ve 55.dakikalarda Serdar Yiğit ile 49. dakikada Halil Aşut’un kaydettiği gollerle farklı galibiyete uzandı.
Bu grupta oynanan diğer maçta Silvan Belediyespor, deplasmanda lider Mazıdağı Fosfatspor’a 3-0 yenildi. Mazıdağı Fosfatspor, sezonun ilk yarısını 19 puanla lider tamamladı.

Bismil takımları puan aldı
BAL 1.Bölge 3.Grupta Bismil 1936 Spor, sahasında Elazığ Kovancılarspor’u 3-1 yenerek ilk devreyi 7 puanla bitirdi. Bismil 21 Spor ise Karlıova Yıldırımspor’la sahasında 0-0 berabere kalarak ilk puanını aldı. Bu grupta Çınar Belediyespor, haftayı maç yapmadan BAY geçirdi.


Spor 26.12.2021 16:56:06 0
Anahtar Kelimeler: diyarbakırspor gol yağdırdı

İlginizi Çekebilir

1

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

2

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

3

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

4

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

5

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

6

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

7

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

8

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

9

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

10

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu: