Doğa Koleji öğrencileri, "Bu Kış Beni Sen Giydir" projesiyle yardım elini uzattı

Doğa Koleji öğrencileri,

Doğa Koleji öğrencileri, "Bu Kış Beni Sen Giydir" projesiyle yardım elini uzattı

İSTANBUL - Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademileri, "Bu Kış Beni Sen Giydir" sosyal sorumluluk projesiyle Cumhuriyet'in 100. yılında, 100 devlet okuluna yardım eli uzattı.

Doğa Kolejinden yapılan açıklamaya göre, eğitimde fırsat eşitliği ve sosyal dayanışma prensiplerini benimseyerek binlerce çocuğa umut olmayı hedefleyen öğrenciler, projelerini başından sonuna kadar kendileri yürüttü.

Türkiye'nin dört bir yanındaki eğitim kurumlarını desteklemek amacıyla gerçekleştirilen sosyal yardım projesi kapsamında, 100 devlet okulundan 5 bin öğrenci için mont, kazak, pantolon ve bot gönderimi yapıldı. Okullara astıkları afişler ve sosyal medya aracılığıyla projelerini Türkiye'nin dört bir yanına duyuran öğrenciler, geniş kitlelere ulaştı. Bu anlamlı projeye duyarsız kalmayan binlerce gönüllü öğrenci, veliler ve iş insanları destek verdi.

- Deprem bölgesine kişiye özel hediye paketleri

Proje kapsamında; Manisa, Bingöl, Erzurum, Mersin, Hatay, Sakarya, Siirt ve Batman'dan gelen ihtiyaç talepleri doğrultusunda kıyafet gönderildi. Hatay ve Kahramanmaraş'taki konteyner kentleri unutmayan öğrenciler, Doğa Koleji Hatay ve Kahramanmaraş kampüsleri ile iletişime geçerek, bölgeye öğrenci sayısı kadar kıyafet gönderdi. Kişiye özel hazırlanan hediye paketlerini gönderen öğrenciler, toplumun birbirine destek olma gücünü bir kez daha ortaya koydu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, proje yönetimi sürecinde özenle çalışan tüm öğrencileri tebrik ederek, topluma daha fazla fayda sağlamak ve pozitif bir etki yaratmak adına öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerine katılımını teşvik ettiklerini anlattı.

Öğrencilerin liderlik becerilerini geliştirmesinin, empati yetisi kazanmasının ve sosyal sorunlara karşı daha duyarlı hale gelmesinin önemini vurgulayan Alpözü, öğrencilerin proje kapsamında iş insanları ile de bir araya geldiğini bildirdi.



Ekonomi 19.01.2024 13:34:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı