Doğa Koleji öğrencileri, "Bu Kış Beni Sen Giydir" projesiyle yardım elini uzattı

Doğa Koleji öğrencileri,

Doğa Koleji öğrencileri, "Bu Kış Beni Sen Giydir" projesiyle yardım elini uzattı

İSTANBUL - Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademileri, "Bu Kış Beni Sen Giydir" sosyal sorumluluk projesiyle Cumhuriyet'in 100. yılında, 100 devlet okuluna yardım eli uzattı.

Doğa Kolejinden yapılan açıklamaya göre, eğitimde fırsat eşitliği ve sosyal dayanışma prensiplerini benimseyerek binlerce çocuğa umut olmayı hedefleyen öğrenciler, projelerini başından sonuna kadar kendileri yürüttü.

Türkiye'nin dört bir yanındaki eğitim kurumlarını desteklemek amacıyla gerçekleştirilen sosyal yardım projesi kapsamında, 100 devlet okulundan 5 bin öğrenci için mont, kazak, pantolon ve bot gönderimi yapıldı. Okullara astıkları afişler ve sosyal medya aracılığıyla projelerini Türkiye'nin dört bir yanına duyuran öğrenciler, geniş kitlelere ulaştı. Bu anlamlı projeye duyarsız kalmayan binlerce gönüllü öğrenci, veliler ve iş insanları destek verdi.

- Deprem bölgesine kişiye özel hediye paketleri

Proje kapsamında; Manisa, Bingöl, Erzurum, Mersin, Hatay, Sakarya, Siirt ve Batman'dan gelen ihtiyaç talepleri doğrultusunda kıyafet gönderildi. Hatay ve Kahramanmaraş'taki konteyner kentleri unutmayan öğrenciler, Doğa Koleji Hatay ve Kahramanmaraş kampüsleri ile iletişime geçerek, bölgeye öğrenci sayısı kadar kıyafet gönderdi. Kişiye özel hazırlanan hediye paketlerini gönderen öğrenciler, toplumun birbirine destek olma gücünü bir kez daha ortaya koydu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, proje yönetimi sürecinde özenle çalışan tüm öğrencileri tebrik ederek, topluma daha fazla fayda sağlamak ve pozitif bir etki yaratmak adına öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerine katılımını teşvik ettiklerini anlattı.

Öğrencilerin liderlik becerilerini geliştirmesinin, empati yetisi kazanmasının ve sosyal sorunlara karşı daha duyarlı hale gelmesinin önemini vurgulayan Alpözü, öğrencilerin proje kapsamında iş insanları ile de bir araya geldiğini bildirdi.



Ekonomi 19.01.2024 13:34:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da 26 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

2

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Çandır, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Antalya'da tarihi eser niteliğinde 3 kitap ve 18 obje ele geçirildi

4

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hacısüleyman, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Adana'da adaptasyon yeteneği ve lif kalitesi yüksek yeni pamuk çeşidi geliştirildi

6

Antalya'da eşinden boşanan kişi 8 kurban kestirdi

7

Gelidonya Feneri denizcilere ışık olmayı sürdürüyor

8

Jandarmanın durdurduğu TIR’ın dorsesinden 1 milyon 600 bin makaron çıktı

9

Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti görevine başladı

10

Antalya'da üreticiler seralarda zirai don nöbeti tutuyor