Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi Eğitim Kampı İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde gerçekleşti

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi Eğitim Kampı İstanbul Bilgi Üniversitesi

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi Eğitim Kampı İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde gerçekleşti

İSTANBUL - Doğa Koleji'nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinden t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde gerçekleşen "Liderlik Akademisi Eğitim Kampı"nda bir araya geldi.

Doğa Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, Liderlik Akademisi'nde yer almaya hak kazanan Doğa Koleji öğrencileri, Eğitim Kampı'nda buluştu.

Açıklamada programdaki konuşmasına yer verilen Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, öğrencilere t-MBA eğitim modeli ile girişimcilik, liderlik, organizasyon, finans ve ekip çalışmasında edindikleri deneyimlerin onlar için büyük kazanım olduğunu belirterek, bugünden iş dünyasında adını duyuran, yenilikçi liderler olarak yetiştiklerini kaydetti.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde gerçekleşen Eğitim Kampı'nın ilk gününde Doğa öğrencileri İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ege Yazgan'dan "Finansal Okuryazarlık", Prof. Dr. Asaf Savaş Akat'tan "İktisat Ne İşe Yarar?" eğitimi aldı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin akademik kadrosu ile tanışma fırsatı bulan öğrenciler, eğitimlere aktif katılım sağlayarak farklı bakış açıları elde etti.

Eğitimler, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Benan Orbay'ın "Stratejik Düşünme" eğitimi ile devam ederken, kampın ilk günü Doç. Dr. Esra Arıkan'ın "Pazarlamanın Sırrı" sunumu ile son buldu.

- Öğrenciler, proje ve kazanımlar üzerine fikir alışverişinde bulundu

Eğitim Kampı'nın ikinci günü, Doğa Koleji Liseler Koordinatörü ve Matematik Bölüm Başkanı Arzu Uz'un "21. Yüzyılda Öğrenci Olmak" başlıklı sunumuyla başladı.

t-MBA Bölüm Başkanı Betül Erok Şengel de öğrencilere t-MBA Eğitim Modelinin kazanımlarından bahsederek "21. Yüzyıl Yetkinliklerine" değindi.

Proje yönetme ve takip etme süreçlerini deneyimleyerek öğrenen Liderlik Akademisi öğrencileri, sene boyunca gerçekleştirecekleri proje ve kazanımlar üzerine fikir alışverişinde bulundu.

İşletmelerin ve araştırmacıların büyük veri setlerinden anlam çıkarmalarına ve stratejik kararlar almalarına olanak tanıyan "Yapay Zeka" konusunu Dr. Öğr. Üyesi Tuğrul Cabir Hakyemez'den dinleyen öğrenciler, Dr. Öğr. Üyesi Kutay Güneştepe'den "Kaos Ortamında Başarıyı Yakalama"nın sırlarını öğrendi.

İnteraktif geçen eğitim oturumlarında Prof. Dr. Halil Nalçaoğlu ise "İletişim ve Network"ün önemini anlattı.

Toplumun ve ekonominin sürdürülebilir şekilde gelişmesine katkıda bulunarak pozitif değişimlere yol açan "Sosyal Girişimcilik ve Yenilikçilik" kavramlarını da Prof. Dr. Itır Erhart aktardı.

İki gün süren sertifikalı Eğitim Kampı'nda öğrenciler üniversite hayatını da deneyimleme fırsatı buldu.



Yurt Dünya 13.12.2023 12:43:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı

2

Antalyalı gazeteciler, Nürnberg'de Türk toplumu temsilcileriyle buluştu

3

Kamyonete tutunup patenle ilerlemeye çalışırken otomobilin altında kalan çocuk öldü

4

Hataylı depremzede öğrenciler, Bolu'da konser verdi

5

Mersin'de uçuruma devrilen iş makinesinin operatörü öldü

6

Adana'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

7

Hatay'da depremzede çocuklar için şenlik düzenlendi

8

Mersin'de Gazze için yardım kampanyası başlatıldı

9

Mersin'de asayiş uygulaması yapıldı

10

Hatay'da karantinaya alınan 2 mahallede kuduz aşısı çalışmaları başlatıldı