Doğa Okulu’nda Anadolu Masalları

Doğa Okulu’nda Anadolu Masalları

Doğa Okulu’nda Anadolu Masalları

Sinop’un Doğa Okulu Taşmanlı Dizdaroğlu Şehit Erol Keçeci İlkokulu’nda öğrenciler için doğa ile iç içe "Anadolu Masalları" etkinliği düzenlendi.
Anadolu Masalları İl Koordinatörü öğretmen Bedia Kiren her hafta farklı okullarda öğrencileri Anadolu Masalları ile buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta Doğa Okulu unvanına sahip Taşmanlı Dizdaroğlu Şehit Erol Keçeci İlkokulu’nda öğrencilere birbirinden güzel Anadolu Masalları’nı anlatan Bedia Kiren, Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde öğrencilere kültürel öğeler ve masallarla tanıştırıyor.
İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, "Bakanlığımız ’Doğa Okulu’ ve ’Anadolu Masalları’ projeleri ögrencilerimiz için çok önemli, çocuklarımız hem kültürümüzü, geçmişimizi tanıyor hem de doğal güzelliklerimiz ve gerçek yaşam içinde eğitim almaya devam ediyorlar. Özellikle salgının öğrencilerimiz üzerindeki etkisini azaltmak için buna benzer birçok faaliyeti Sinop’ta çocuklarımıza ve velilerimize ulaştırmaya devam edeceğiz" dedi.


Güncel 18.06.2021 10:44:19 0
Anahtar Kelimeler: doğa okulu’nda anadolu masalları

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

2

Hatay'da çocuklar için teravih namazı sonrası etkinlik düzenlendi

3

Amed Sportif Faaliyetler-Serikspor maçının ardından

4

Milli judoculardan Ümitler Avrupa Kupası'nda 2 madalya

5

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

6

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

7

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı

8

Hatay'da Yeşilay Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi

9

Antakya Medeniyetler Korosu Hatay'da konser verdi

10

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Yıldırım, Mersin'de konuştu: