DOĞA KOLEJİNDE OSMANİYE’MİZİN KURTULUŞU BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI!

DOĞA KOLEJİNDE OSMANİYE’MİZİN KURTULUŞU BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI!

Kurtuluşumuzun98. yılında,kurtuluşun eğitimle olacağının altını çizen okulumuza, Osmaniye’nin yetiştirdiği iş insanları, akademisyenler, bürokratlarımız teşrif ettiler.

Programımız kapsamında Sayın Dr. Emekli Büyükelçi Faruk Loğoğlu, Türk Telekom Adana Bölge Müdürü Yılmaz Tohumoğlu, Matematikçi Müteahhit Oğuz Yükselir, Avukat Akademisyen Bilge Kaan Güner, İş Adamı Mehmet Çabuk, Akademisyen Prof.Dr. Mahmut Hamil Nazik, Prof. Dr. Cafer Mart, Prof, Dr. Abdullah Mart ve Osmaniye Ticaret Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy okulumuza konuk oldular.

Sayın Dr.Emekli Büyükelçi Faruk Loğoğlu özellikle öğrencilerle buluşmaktan çok mutlu olduğunu belirterek Osmaniye’de kendilerinden sonra bayrağı öğrencilerin devralmaları gerektiğini ifade etti. Konuşmasının ardından öğrencilerimizin hazırladığı yöresel kıyafetlerin tanıtımıyla okulumuzda oluşan atmosfer ve gelen misafirlerimizle öğrencilerimizin yaşadığı duygu eşsizdi. Ardından, 1978 Antalya Altın Portakal Film Şenliği'nde En İyi İkinci Film Ödülü’ne layık görülen “Selvi Boylum Al Yazmalım” filminin çekildiği Osmaniye'mizin önemini bu açıdan da vurgulamak üzere okulumuz öğretmenleri,“Al Yazmalım” türküsünü filmden video kesitleri eşliğinde sahnede seslendirdiler. Sonrasında,okulumuzdan önceki yıllarda mezun olan öğrencilerimiz, şu anda bulundukları üniversitelerde kendi imkanlarıyla hazırladıkları, topraklarımızın yetiştirdiği ünlü “Türk Aşık Edebiyatı Ozanımız Karacaoğlan’ın Ela Gözlüm” şiirini okuyarak Osmaniye’mize bu özel günde bu çalışmalarını armağan edip okulumuzda hala öğrenime devam eden öğrenci arkadaşlarına selamettiler.

Öğrencilerimizin günün anlam ve önemini belirten şiirlerin de okunduğu programımızda ayrıca okul koromuzun performanslarıve Osmaniye’mizin tanıtım ve kurtuluş videoları ile7 Ocak Osmaniye’mizin Kurtuluş Günü,dolu dolu kutlandı…

Bizi bu anlamlı günde teşrifleriyle mutlu eden çok değerli ve saygıdeğer misafirlerimize, emeği geçen  tümöğretmen arkadaşlarımıza ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

 



Osmaniye 9.01.2020 14:35:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor

2

Osmaniye’de fırınlarda ve evlerde bayram kömbesi telaşı

3

Depremlerden etkilenen Osmaniye'de mezarlıklara hüzünlü ziyaret

4

Ağız kavgası ile başladı, cinayetle son buldu

5

Osmaniye'de polisler iftarda bir araya geldi

6

Osmaniye'de sağanak ve dolu, tarım arazilerine zarar verdi

7

Elektrik akımına kapılan kişi yaşamını yitirdi

8

Osmaniye'de hafif ticari araçta 14 kilo 50 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

9

Osmaniye Belediyesi'nden sıcak yemek

10

Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu, mazbatasını aldı