Doğalgazlı mahalle fırınları hizmete sunuldu

Doğalgazlı mahalle fırınları hizmete sunuldu

Doğalgazlı mahalle fırınları hizmete sunuldu

2022 yılı içinde yapımı planlanan ve imalatı tamamlanan 30 Ağustos Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Zafertepe Mahallesi doğalgazlı mahalle fırınlarının açılışı yapıldı.
Açılış programlarında konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, fırınları yapmanın belediyenin görevi olduğunu ifade ederek, mahalle sakinlerinden fırınlarına sahip çıkmalarına ve korumalarını istedi. Başkan Işık, “30 Ağustos, Fatih ve Zafertepe Mahallelerimizde doğalgazlı mahalle fırınlarımızın açılışını mübarek Cuma gününde gerçekleştiriyoruz. Daha önce 2021 yılında Gaybiefendi, 100. Yıl ve Cumhuriyet Mahallelerimizde 3 fırınlarımızı açtık ve halkımızın hizmetine sunduk. Diğer mahallelerimizden gelen talepleri değerlendirerek, imar, mülkiyet ve yer durumu uygun olanlara bu hizmetleri kazandırdık. Diğer mahallelerimizdeki talepler için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Mahalle fırınları maliyetinin 535 bin lira olduğunu belirten Başkan Işık, “Bir fırınımızın maliyeti 100 bin liranın üstünde. Bugün ihalesini yapsak bu rakamlara bu fırınlarımızı yapamazdık. Yapmak bizim görevimiz, şehrimizin talebi. Hemşehrilerimize yapılacak her türlü hizmet bizim için önemli. Yapıldıktan sonra bunların devamı, kullanımı ve korunması da mahalle sakinlerimizin elinde. Üzerinde hassasiyetle durmamız gereken bir konu var. Burada pişen ürünlerin evlerimizdeki ihtiyaçlar kadar olması lazım. Buralarda pişen ekmeklerin bir kısmı satıldığı ve fırıncılarla haksız rekabete yol açtığı yönünde şikayetler geldi. Bunun mahallelerimizde olacağına ihtimal vermiyorum ama bunu da hatırlatmak gerekiyor. Fırınlarımız mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.
30 Ağustos Mahallesi Muhtarı Abdullah Yılmaz, Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan Duygu ve Zafertepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Gözel, yapılan hizmet için Başkan Işık ve ekibine teşekkür etti.


Güncel 24.05.2022 09:02:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniyeli üç öğrenci, satrançta milli takım havuzuna seçildi

2

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

3

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

4

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

5

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

6

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

7

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

8

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

9

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

10

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)