Doğan: "Bu zenginliğimizi gelecek nesillere aktarmak asli görevimiz olmalı"

Doğan:

Doğan: "Bu zenginliğimizi gelecek nesillere aktarmak asli görevimiz olmalı"

Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Bir arada huzur ve mutluluk içerisinde yaşamamıza imkan veren bu zenginliğimizi gelecek nesillere de aktarmak asli görevimiz olmalıdır" dedi.
Vali Doğan, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ile birlikte İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren İskenderun Alevi Kültürünü Araştırma Derneği’ni ziyaret etti.
Derneğin başkanı Nihat Yenmiş ve dernek üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Doğan, “Kadim şehir Hatay, birçok kültürden ve inançtan insanın bir arada kardeşlik ve hoşgörü iklimi içerisinde yaşadığı bir şehirdir. Asırlardır aynı kardeşlik ve hoşgörü duygularından beslenen, bir arada huzur ve mutluluk içerisinde yaşamamıza imkan veren bu zenginliğimizi gelecek nesillere de aktarmak asli görevimiz olmalıdır” diye konuştu.
Başkan Yenmiş ise ziyaretinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.


Güncel 15.12.2022 09:15:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de emniyet personeli kan bağışında bulundu

2

Antalya'da Atatürk Devlet Hastanesinin yapım ihalesi bu yıl gerçekleştirilecek

3

Vali Dr. Yılmaz Eskişehir'de görevine başladı

4

Burdur'da çeşitli suçlardan aranan 14 kişi yakalandı

5

Milli okçu Mete Gazoz ve teknik direktör Ergin, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Hayat Finans'tan KOBİ'lere yönelik dijital bankacılık modeli

7

Adana'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

8

Isparta'da ağaç dallarına konan sığırcıklar güzel görüntü oluşturdu

9

Hatay'da devlet desteğiyle üretimi sürdüren mozaik sanatçıları Avrupa'ya açıldı

10

Eksim Holding'in "Genç Enerji İşe Alım Programı"nda yeni dönem başvuruları başladı