Doğaseverler 2364 metre yükseklikteki zirvede Türk bayrağı açtı

Doğaseverler 2364 metre yükseklikteki zirvede Türk bayrağı açtı

Doğaseverler 2364 metre yükseklikteki zirvede Türk bayrağı açtı

Denizlili doğaseverler 2364 metre yükseklikteki zirveye çıkarak, Türk bayrağı ile poz verdi. Karlı kaplı zirvede eşsiz manzaranın tadını çıkartan doğaseverler o anları saniye saniye kaydetti.
Denizli’de Pamukkale Arama Kurtarma Doğa Sporları Kulübü (PAKDOS) üyeleri hafta sonunu zirvede geçirdi. Saat 10.00 sıralarında harekete geçen 27 kişilik kafile 8 kilometrelik tırmanışın ardından zirveye ulaştı. Doğaseverler, 2364 metre yükseklikteki Çameli Garkın Dağları Aladiş manzaranın tadını çıkarttı. Karlarla kaplı zirvede Türk bayrağı ve kendi filamanlarını açan grup, hatıra fotoğrafı çektirdi. Doğaseverler o anları ise saniye saniye kaydetti.
8 kilometre tırmanış ve 8 kilometre iniş parkuru ile toplam 16 kilometre yürüyen doğaseverler, zirveye çıkışın ardından inişe geçerek yolculuklarını tamamladı.


Güncel 23.03.2021 12:46:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

2

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

3

Bölgesel Amatör Lig

4

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

5

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

6

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

7

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

8

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

9

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

10

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı