Doğaya 520 kınalı keklik salındı

Doğaya 520 kınalı keklik salındı

Doğaya 520 kınalı keklik salındı

Burdur’un Gölhisar ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Gölhisar Şefliği öncülüğünde doğaya 520 kınalı keklik salımı gerçekleştirildi.
Her yıl yapılan keklik salımı bu yıl Doğa Koruma ve Milli Parklar Gölhisar Şefliği öncülüğünde, Gölhisar Orman İşletme Müdürlüğü Fidanlık Şefliği katkılarıyla, Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığı gözetiminde gerçekleştirildi.
Etkinlikte önceden belirlenen alanlara toplamda 520 kınalı keklik salınırken, salım yapılan sahalarda geçen yıllarda doğaya bırakılan keklerinde bir popülasyon oluşturarak doğaya uyum sağlamış olmaları ve yavrularıyla salım alanlarında ekipleri karşılamaları ayrı bir sevinç kaynağı oldu.
MAKÜ Gölhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Öztürk, Gölhisar Avcılar Kulübü Başkanı Ömer Acar da keklik salımı programına katıldılar.


Güncel 1.09.2022 11:58:06 0
Anahtar Kelimeler: doğaya 520 kınalı keklik salındı

İlginizi Çekebilir

1

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

2

Bölgesel Amatör Lig

3

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

4

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

5

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

6

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

7

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

8

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

9

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı

10

Serik'te park halindeki kamyonda yangın çıktı