Doğu’da sıcaklık artıyor

Doğu’da sıcaklık artıyor

Doğu’da sıcaklık artıyor

Doğu Anadolu Bölgesinde sıcaklık artarken gün içerisinde en yüksek sıcaklık Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde 14,9 derece olarak ölçüldü.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde hava parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek. Hava sıcaklığında artış yaşanırken rüzgâr güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.
“Çığ, buzlanma ve don uyarısı:
Bölgede yüksek kar örtüsü bulunan dik eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi bulunduğundan, buzlanma ve don olayı beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta sürücüler olmak üzere vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
Bölgede gün içerisinde en yüksek sıcaklık Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde 14,9 derece olarak ölçüldü.
Kayak merkezlerinde kar kalınlıkları; Erzurum Palandöken Kayak Merkezinde 120, Erzincan Ergan Kayak Merkezinde 59, Bayburt Kop Kayak Merkezinde 26 santimetre olarak kaydedildi.


Güncel 8.03.2023 10:07:01 0
Anahtar Kelimeler: doğu’da sıcaklık artıyor

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de Çanakkale şehitleri anıldı

2

Osmaniye’de mazot yüklü tankerde yangın

3

Kumluca'da ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi yardımı yapıldı

4

Antalya ve çevre illerde şehitler anıldı, Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümü kutlandı

5

Yükseköğretimde esnek ve birey odaklı eğitim modelleri güçleniyor

6

Kız kardeşler hayallerini sanat atölyesinde gerçeğe dönüştürdü

7

Adana ve çevre illerde Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111. yıl dönümü kutlandı

8

İç pazar Türk turizminde belirleyici aktör oluyor

9

Hatay'da gönüllülerin açtığı lokanta depremzede kadınlara gelir kaynağı oldu

10

Adana'da lise öğrencilerinin çektiği kısa film birincilik ödülü aldı