Doğum günü yangınla bitti, atlı jandarmalar fark etti

Doğum günü yangınla bitti, atlı jandarmalar fark etti

Doğum günü yangınla bitti, atlı jandarmalar fark etti

Elazığ’da açık alanda doğum günü kutlarken yangın çıkmasına neden olan 4 şahıs atlı jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Yangın jandarma ve ekiplerin çalışmasıyla söndürüldü.
Olay, tarihi Harput Mahallesi Kale mevkiine yakın bir noktada meydana geldi. Alınan bilgiye göre, çamlık alanda kuru otların bulunduğu bölgeden duman çıktığı gören devriye görevinde olan atlı jandarma timleri bölgeye giderken, itfaiye ekiplerine de haber verdi. Kuru otların rüzgarın etkisiyle çevreye yayılarak yandığını fark eden jandarmayla birlikte bölgeye gelen ,orman ile itfaiyeye bağlı ekipler müdahale etti. Yaklaşık 3 dekar alan kuru otla bir şahsa ait 8 adet arı kovanı ve bazı ağaçların zarar gördüğü yangın ekiplerin ortak çalışmasıyla söndürüldü.
Öteyandan, olay yerinde araştırma yapan atlı devriye ekipleri, S.D., EÇ., Ö.Ç. ve Y.G. isimli şahısların doğum günü kutlarken yaktıkları mumdan dolayı yangına neden olduğunu belirledi. Ekipler tarafından şahıslar ifadesi alınmak üzere jandarmaya götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Yurt Dünya 26.06.2021 17:02:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı