Doküman Yönetim Sistemi eğitimleri devam ediyor

Doküman Yönetim Sistemi eğitimleri devam ediyor

Doküman Yönetim Sistemi eğitimleri devam ediyor

Kurum harcamalarında tasarruf sağlamak, bürokratik işlemleri azaltmak, kaynakların etkili, ekonomik ve verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla eğitimcilerinde kullanımına açılan Doküman Yönetim Sistemi (DYS) eğitimleri devam ediyor.
2013 yılından beri kullanılmakta olan Doküman Yönetim Sistemi (DYS), Cumhurbaşkanlığının "Tasarruf Tedbirleri" konulu 2021/14 sayılı genelgesi çerçevesinde kurum harcamalarında tasarruf sağlamak, bürokratik işlemleri azaltmak, kaynakların etkili, ekonomik ve verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 19 Eylül 2022 tarihi itibari ile öğretmenlerin de kullanımına açılmıştır.
DYS’nin öğretmenlere yaygınlaştırılması ile daha hızlı, daha etkin bir yazışma modeline geçilmiş olacak. Erzincan’da da bu çerçevede DYS il yöneticisi Recai Sayar tarafından okul yöneticilerine eğitim veriliyor. İpekyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 25’er kişilik gruplar halinde devam eden eğitimlerde bu güne kadar 133 okul yöneticisi eğitimlerini tamamlamış, 30 Eylül 2022 tarihine kadar 108 okul yöneticisi daha eğitimini tamamlamış olacak.


Güncel 23.09.2022 11:18:36 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası