Dorçe Prefabrik ve İnşaat World Defense Show 2024'e katıldı

Dorçe Prefabrik ve İnşaat World Defense Show 2024

Dorçe Prefabrik ve İnşaat World Defense Show 2024'e katıldı

İSTANBUL - Dorçe Prefabrik ve İnşaat, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleştirilen World Defense Show 2024'te inşaat, savunma sanayi ve modüler yapı alanındaki yeniliklerini sergiledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, etkinlik, 116 ülkeden 773 katılımcı ve 441 resmi heyet ile savunma sanayinin öncü isimlerini ve yenilikçi teknolojilerini bir araya getirdi.

Etkinlik, dünya çapında savunma sanayi ile ilgili firma, uzman ve paydaşları bir araya getirerek, sektördeki son gelişmelerin, yeniliklerin ve stratejilerin paylaşılması için benzersiz bir fırsat sundu.

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, etkinlikte, savunma sanayi ve modüler yapı alanındaki yeniliklerini sergiledi. Şirket, yüksek teknolojili askeri kampları, modifiye edilmiş ISO kabinleri, helikopterlerle taşınabilen portatif konteyner modülleri (HTK), tam teşekküllü modüler askeri sahra hastaneleri konusundaki uluslararası tecrübelerini ve Modern İnşaat Yöntemlerine (MMC- Modern Methods of Construction) dayalı üretim felsefesini ziyaretçilere sunarak savunma sanayindeki çözüm ve projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

World Defense Show 2024 katılımcı firma ve ziyaretçilere, savunma sanayindeki en güncel teknoloji, inovasyon ve stratejiler hakkında bilgi edinme, uluslararası ortaklıklar ve sektördeki önemli isimlerle doğrudan iletişim kurma şansı tanıdı.

Etkinlikte, Dorçe Prefabrik ve İnşaat tarafından sunulan modüler yapılar, özellikle askeri ve savunma amaçlı kullanımlar için geliştirilen özel tasarımlarla dikkati çekti. Bu yapılar, hızlı kurulum, yüksek dayanıklılık ve modülerlik gibi özellikleri sayesinde, savunma sanayinde çeşitli ihtiyaçlara yönelik etkili çözümler sunuyor.

Firma, bu projelerle savunma sanayindeki operasyonel verimliliği artırma ve stratejik avantajlar sağlama potansiyeline sahip yenilikçi çözümler geliştirdiğini gösterdi.

World Defense Show 2024, sektör liderlerinin, global savunma sanayindeki en yeni trend, teknoloji ve çözümleri keşfetme, paylaşma fırsatı bulduğu bir platform olarak ön plana çıktı. Şirketin etkinlikteki performansı, savunma sanayisine yönelik yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler sunma konusundaki kararlılığını pekiştirdi.​​​​​​​



Ekonomi 13.02.2024 15:46:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı