Dördüncü katın penceresinden düşen görme engelli adam hayatını kaybetti

Dördüncü katın penceresinden düşen görme engelli adam hayatını kaybetti

Dördüncü katın penceresinden düşen görme engelli adam hayatını kaybetti

Denizli’de dördüncü kattaki evinin penceresinin önünde telefonla konuşan görme engelli şahıs, yaklaşık 12 metre yüksekten aşağı düşerek hayatını kaybetti. Polis, şahsın aşağı nasıl düştüğünün belirlenmesi için çalışma başlattı.
Olay, Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi’nde meydana geldi. Görme engelli olduğu öğrenilen Mehmet Tanıl A. (39), oturduğu binanın 4. katından henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü aşağı düştü. Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mehmet Tanıl A.’yı hayata döndürmek için ambulans içinde yoğun çaba gösterirken, ardından Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı. Mehmet Tanıl A., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olay sonrası bölgeye gelen polis ekipleri şahsın düştüğü daire ve pencerede detaylı bir inceleme yaptı. Polis Mehmet Tanıl A.’nın pencereden aşağı nasıl düştüğünü araştırıyor.


Yurt Dünya 12.06.2020 10:39:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

2

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

3

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

4

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

5

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

6

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

7

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor

8

Akdeniz Üniversitesi'nden Bakım Hizmetlerinde Dijital ve Yeşil Dönüşüm Projesi

9

Ford Trucks Senegal pazarına girdi

10

Antalya'da bir iş yerinin kurşunlanmasıyla ilgili 3 şüpheli tutuklandı