İlginizi Çekebilir


Dört çocuk annesi hamile tekvandocu kuşak atladı

Dört çocuk annesi hamile tekvandocu kuşak atladı

Dört çocuk annesi hamile tekvandocu kuşak atladı

Her yaşa hitap eden Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün tekvandocularının kuşak sınavına katılan 3 aylık hamile Seher Gözükızıl, spor tutkusuyla dikkat çekti.
Ev hanımlarına ayrı bir seans açan Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün tekvando branşında spor yapan 3 aylık hamile Seher Gözükızıl, katıldığı kuşak sınavında spora olan tutkusuyla herkesin takdirini topladı. En küçüğü 6 yaşında olan yaklaşık 100 tekvandocunun katıldığı sınavda yer alan 38 yaşındaki 4 çocuk annesi Gözükızıl, kendi kuşağının gerektirdiği tüm hareketleri yaparak sınavını geçti.

Tekniklerini sergilediler
Turgut Özal Spor Salonu’ndaki sınavda ayak teknikleri, hayali dövüş sanatlarını sergiledikten sonra, sporcular tekvando felsefesi üzerine sözlü sınava tabi tutuldu. Aralarında sarıdan siyah kuşağa kadar ilerleme kaydeden sporcuların baş antrenörü Derya Uyankaya, “Tekvando branşına çok fazla talep var. Bu talebi karşılamak için her gün antrenman yapıyoruz. Kepez Belediyesi’nin bize verdiği imkanlarla geleceğe umutla bakıyoruz” diye konuştu.


Spor 24.05.2023 10:32:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de kaçakçılık operasyonunda 1 kişi yakalandı

2

Hatay'da berber dükkanına silahlı saldırıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı

3

Adana'da üç gün önce kaybolan çocuğu arama çalışmaları sürüyor

4

Adana'da görev başındaki polislere çorba ikram edildi

5

Isparta'da yaban keçisi avlayan 1 kişiye 671 bin 355 lira ceza kesildi

6

Adanaspor-Erzurumspor FK maçının ardından

7

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demir, partisinin Hatay İl Başkanlığında konuştu:

8

Kahramanmaraş'ta altyapı koordinasyon toplantısı düzenlendi

9

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi play-off 5-6 etabı