Dört yabancı ülkeden öğretmenler Remourban’ı tanıdı

Dört yabancı ülkeden öğretmenler Remourban’ı tanıdı

Dört yabancı ülkeden öğretmenler Remourban’ı tanıdı

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir Bahçeşehir Koleji’nin proje ortağı olarak kentte bulunan İspanya, İtalya, Yunanistan ve Portekiz’den öğretmenleri ağırladı. Konuk öğretmenler, Melih Savaş Yaşam Köyü’nü ziyaret ederken, Remourban projesini Başkan Ataç’tan dinledi.
Tepebaşı Belediyesi, uluslararası ölçekteki çalışma ve projeleri ile takdir toplamaya devam ediyor. Son olarak Eskişehir Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi’nin, Erasmus Projesi “Su Okuryazarlığı ve Su Ayakizi” KA220 Erasmus proje ortakları; İspanya, İtalya, Yunanistan ve Portekiz’den gelen öğretmenler, Tepebaşı Belediyesi’nin Remourban projesi uygulama alanı olan Melih Savaş Yaşam Köyü’nü ziyaret etti. Yaşam Köyü’nde Remourban projesini belediye yetkililerinden tanıyan konuk öğretmenler ve Eskişehir Bahçeşehir Koleji öğrencileri, Tepebaşı Belediyesi’nin birinci nesil Türkiye’deki ilk ve tek akıllı şehir projesine de hayran kaldıklarını ifade etti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da konuk öğretmenlere projenin gelişimi ve faydalarına ilişkin bilgiler aktardı. Misafir heyet, çevreyi koruyan çalışmalarından dolayı Başkan Ataç’ı tebrik ederken, misafirperverliğinden dolayı da teşekkürlerini iletti.
Projede öğretmenlere katılım belgeleri de takdim edildi.


Güncel 4.06.2022 12:21:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da 14 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

2

Böbrek hastalarında kişiye özel plan hayati önem taşıyor

3

Türk medeniyetinin binlerce yıllık kaya resimleri keçeyle sanata dönüştü

4

Burdur spor turizmiyle hareketleniyor

5

Mersin'de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

6

Osmaniye Düziçi'nde devrilen cami minaresi elektrik tellerini kopardı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ta deprem soruşturmalarının tamamı sonuçlandırıldı

8

Adana'da yetkisiz işlem yapılan sağlık kabininde 8 bin 180 ilaç ele geçirildi

9

Spor turizmiyle öne çıkan Kemer, nüfusunun 90 katı turist ağırladı

10

Hyundai Motor Avrupa, 2025'te elektrifikasyondaki satış hacmini yüzde 24 artırdı