Dörtyol Belediyesi Okullara Atık Pil Kutusu Dağıttı

Dörtyol Belediyesi Okullara Atık Pil Kutusu Dağıttı

Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç, okullara atık pil kutusu dağıttı.

Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç, okullara atık pil kutusu dağıttı.

Dörtyol Belediyesi sosyal medya sayfasından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Dörtyol’da çevre bilincini artırmak ve sıfır atık hedeflerine ulaşmak amacıyla, iklim değişikliği ve sıfır atık müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında,  okullara atık pil toplama kampanyası hakkında bilgilendirme yapılmış ve atık pil kutuları teslim edildi.

 Kampanya ile öğrencilerimize, atık pillerin doğru şekilde toplanmasının önemi anlatılmış, böylece atık pillerin doğaya zarar vermeden geri dönüşüm sürecine kazandırılması sağlanacaktır. Bu uygulama, çevre sağlığını korumak ve geleceğin çevre bilincine sahip bireylerini yetiştirmek adına büyük bir adım olmuştur.

Bunun yanı sıra, Özerli Mahallesi'nde hurda ayırma işlemleri için gerekli ruhsat düzenlemeleri yapılmış ve ilgili mevzuata uygun bir şekilde yürütülmektedir. İlçemizdeki Kışlalar Mahallesi'nde ise hurda ile ilgili yapılan şikayetler titizlikle incelenmekte ve çevre kirliliği ile mücadele edilerek halk sağlığı korunmaktadır.”



Bölgeden 10.12.2024 16:34:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Mut'ta mahalle sakinleri iftarda bir araya geldi

2

Karaisalı Kaymakamı Bozoğlan, engelli bireylerle iftarda buluştu

3

LÖSEV'den Adana'da Dünya Kadınlar Günü programı

4

Türk Eğitim-Sen Antalya Şubesi "Kadınlar Günü"nü kutladı

5

Isparta'da öğrencilerden "Bir Kumanya, Bir Sofra, Bin Umut" kampanyası

6

Isparta'da eşine yardım ederken lastiğin patlaması sonucu uçuruma savrulan kadın öldü

7

Isparta'daki cam seyir terası "Yeşilay Haftası" kapsamında yeşil ışıkla aydınlatıldı

8

Kumluca Belediye Meclisinin Mart Ayı Toplantısı yapıldı

9

Burdur'da kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Hatay'da depremlerde öksüz ve yetim kalan çocuklara iftar verildi