DÖRTYOL GAZETECİLER CEMİYETİ AÇILIŞINI YAPTI

DÖRTYOL GAZETECİLER CEMİYETİ AÇILIŞINI YAPTI

      Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Derneğinin açılışı 24 Temmuz Basında sansürün kaldırılışının 112. yıl dönümü olan basın bayramında gerçekleştirildi.

         Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Hatay Büyükşehir Belediyesi Bölge Müdürü Tansel Demirel, İlçe Emniyet Müdürü İsa Altıntaş ve çok sayıda davetlinin  katıldığı açılış töreninde Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanı Sedat İskenderoğlu katılımcılara hoş geldiniz diyerek; "Uzun bir süredir meslektaşlarımızı bir çatı altında toplamak, basın çalışanları arasında birlik ve beraberliği sağlama arzusunda idik. Bu gün siz değerli gönül dostlarımızın katılımıyla Dörtyol Gazeteciler Cemiyetinin açılışını yapmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. İlçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor teşriflerinizden ve teşviklerinizden dolayı şahsım ve meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum." dedi.

         Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin'de cemiyetin ilçemize olumlu katkılar sunacağına inandığını belirterek hayırlı olmasını temenni etti ve tüm basın mensuplarının basın bayramını kutladı.

         Ankara Polatlı ilçesine tayini çıkan ve son görev gününde Dörtyol Gazeteciler Cemiyetini açıyor olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak'ta cemiyetin faydalı işlere imza atacağını ve basın çalışanlarının haklarının korunmasında önemli vazifeler üstleneceğini belirtti.

         Cemiyetin kuruluşunda Kurucu Başkan olarak Sedat İskenderoğlu yer alırken, Başkan yardımcılığını Rıdvan Kaya, Sekreterliği Esma Kural, Kurucu Üyelikleri ise Ahmet Özel, Necati İvgin, Fatih Şeker ve Halil Çağlar Arıkan üstlendi.

          Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuklara ikramlarda bulunuldu. Cemiyet eylül ayında ilk olağan kongresini yaparak görev dağılımını gerçekleştirecek. 

Haber: Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol

 

 



24.07.2020 23:40:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Octopus, Barcelona'da perakende sektörü için 4 yeni yapay zeka modülünü tanıttı

2

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

4

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

5

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

6

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

7

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

8

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

10

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu