DPÜ’de “Arıların sesi ol” isimli konferans

DPÜ’de “Arıların sesi ol” isimli konferans

DPÜ’de “Arıların sesi ol” isimli konferans

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi akademisyenlerinden Sema Çetinkaya’nın konuşmacı olduğu “Arıların sesi ol” isimli konferansa ev sahipliği yaptı.
Eğitim Fakültesindeki Mavi Salon’da düzenlenen ve Fen Edebiyat Fakültesinin Biyokimya bölümünde görev yapan Öğretim Görevlisi Sema Çetinkaya’nın konuşmacı olduğu konferansa Fakülte Dekanı Prof. Dr. İrfan Terzi, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Arıların yaşamı, doğaya ve insan yaşamına katkıları, dünyanın çeşitli ülkelerinde yürütülen arıcılık etkinlikleri ve sorunları ile arılar üzerine bilimsel çalışmaların aktarıldığı konferans, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle izlendi.
Konferansın son bölümüne katılan Rektör Kazım Uysal, katılımcılara hitaben kısa bir konuşma yaptı. Rektör Uysal, Sema Çetinkaya’ya ve etkinliğe ev sahipliği yapan Eğitim Fakültesi yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti.


Güncel 26.02.2022 11:29:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

2

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

3

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

4

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

5

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

6

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

7

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

8

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

9

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

10

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu: