DPÜ’de temel kalite çalışmaları iç paydaş toplantısı

DPÜ’de temel kalite çalışmaları iç paydaş toplantısı

DPÜ’de temel kalite çalışmaları iç paydaş toplantısı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kalite Koordinatörlüğü, kalite güvence sistemine ilişkin farkındalığı arttırmak amacıyla DPÜ temel kalite çalışmalarına ilişkin iç paydaş toplantısı gerçekleştirdi.
DPÜ Kalite Komisyonu adına çalışmalarını yürüten DPÜ Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen toplantıya, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygın, koordinatör yardımcısı Doç. Dr. Filiz Yüksel, koordinatörlük personeli ile üniversite bünyesindeki tüm akademik birimlerden ve bölümlerden 33 temsilci katıldı.
Toplantıda öncelikle, Doç. Dr. Özgür Saygın, DPÜ Kalite Koordinatörlüğü çalışmaları hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu. Toplantıda, üniversitede kalite güvence sistemine ilişkin farkındalığın arttırılması için DPÜ kalite temel çalışmalarına ilişkin olarak Koordinatörlük tarafından hazırlanan doküman ve afiş çalışmalarına hakkında akademik birim ve bölüm temsilcilerine bilgilendirme yapıldı.
Toplantının fikir alışverişinin de yapıldığı soru-cevap bölümünde, katılımcılardan görüş ve beklentileri alındı. Doç. Dr. Saygın, katılımları ve değerli görüşleri için tüm katılımcılara teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.


Güncel 29.11.2022 12:04:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı