Dünya Çevre Günü’nde doğada buluştular

Dünya Çevre Günü’nde doğada buluştular

Dünya Çevre Günü’nde doğada buluştular

Büyükçekmece Belediyesi tarafından Çevre Haftası çerçevesinde ‘Doğada Buluşuyoruz’ sloganıyla düzenlenen etkinliğe katılan izciler, hem eğitim aldı hem de eğlendi.
Büyükçekmece Belediyesi Çevre Haftası çerçevesinde 11-12 Haziran tarihlerinde ‘Doğada Buluşuyoruz’ sloganıyla Çevre Şenliği ve Kamp etkinliği düzenledi. Celaliye Yahya Kemal Beyatlı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen kamp etkinliklerine katılan izciler 2 gün boyunca hem eğitim aldı hem de eğlendi.
Etkinliklerde izciler yoga, resim çizimi, fidan dikimi, ip atlama gibi aktivitelerin ardından kamp ateşi etrafında eğlenceli anlar yaşadı. Etkinliklerin bitiminde yıl boyunca ‘Hedef Sıfır Atık’ projesine en çok bitkisel atık yağ, ambalaj atığı ve elektronik atık toplayarak katkı sunan muhtarlıklar, siteler, okullar ve iş yerlerine Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Nuraydın Sak ve Muzaffer Cive tarafından günün anlam ve önemine binaen, zeytin ağacı fidesi ve teşekkür belgeleri verildi.


Güncel 13.06.2022 12:15:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Pegasus Hava Yolları, Chelsea Futbol Kulübü'nün resmi hava yolu partneri oldu

2

Adana'da yaralı bulunan kerkenez tedaviye alındı

3

Mersin'de 16 yaşındaki Hiranur'un öldürülmesine ilişkin 3 sanık hakim karşısında

4

Osmaniye’de adalet öğrencileri klavye hızında yarıştı

5

Rönesans Holding'in "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" yarışması sonuçlandı

6

Sahte alkol gözde geri dönülmez hasarlara yol açabiliyor

7

Peugeot 7. Mardin Bienali'nin ana sponsorluğunu üstlenecek

8

Beyin ve sinir cerrahları Gaziantep'teki toplantıda bir araya geldi

9

Konyaaltı ilçesinde spor kursları başladı

10

GÜNCELLEME - Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapıların yıkımına başlandı