Dünya Diyabet Günü’nde diyabetli çocuklara moral etkinliği

Dünya Diyabet Günü’nde diyabetli çocuklara moral etkinliği

Dünya Diyabet Günü’nde diyabetli çocuklara moral etkinliği

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla düzenlenen moral etkinliğinde, diyabetli çocuklar eğlence dolu anlar yaşadı.
14 Kasım Dünya Diyabet Günü çerçevesinde SBÜ Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen etkinlikte diyabet hastası çocuklar doyasıya eğlendi. Palyaço eşliğinde şarkılar söyleyen çocuklar kendi yazdıkları şiirleri okudu. Etkinlikte, “Biz şeker çocuklarız” isimli kendi yazdığı şiiri okuyan diyabet hastası Mahir Demirel, katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.
Daha sonra İllüzyonist Gökhan Şanlı, tavşanlarıyla yaptığı gösteride çocuklardan beğeni aldı. Ayrıca, minik parmaklar bağlamaya dokunurken alkışlarla tempo tutuldu. Öte yandan çocuklara, bebek ve arabalardan oluşan hediyeler verildi. Müzik gösterilerinde çocuklar doyasıya eğlenerek, hayatlarında unutamayacakları bir gün yaşadılar.
Programda, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Mine Yekeler, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Dilek Gökçek ve Çocuk Endokrinoloji Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Derya Buluş’a plaket takdim edildi.


Güncel 14.11.2022 17:18:13 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi