Dünya ikincisi Nisanur havaalanında çiçeklerle karşılandı

Dünya ikincisi Nisanur havaalanında çiçeklerle karşılandı

Dünya ikincisi Nisanur havaalanında çiçeklerle karşılandı

Mısır’da yapılan Gençler ve Yıldızlar Dünya Şampiyonası Genç Kadın Kılıç kategorisinde dünya ikincisi olan Samsunlu milli eskrim sporcusu Nisanur Erbil, Çarşamba Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu olan ve Mısır’ın başkenti Kahire’de yapılan Gençler ve Yıldızlar Dünya Şampiyonası Genç Kadın Kılıç kategorisinde dünya ikinciliği elde eden Nisanur Erbil, dün akşam memleketi Samsun’a geldi.
Dünya ikincisi sporcuyu Çarşamba Havalimanı’nda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürü Savaş Keskin ile ailesi çiçeklerle karşıladı.
Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de Samsun’un gururu olan Nisanur’u, üzerinde "Evine hoş geldin Şampiyon" yazılı pankart ile bir kez daha tebrik etti.


Spor 13.04.2021 12:06:22 0

İlginizi Çekebilir

1

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

2

Bölgesel Amatör Lig

3

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

4

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

5

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

6

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

7

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

8

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

9

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı

10

Serik'te park halindeki kamyonda yangın çıktı