Dünyanın en büyük Huawei mağazası Şanghay'da açıldı

Dünyanın en büyük Huawei mağazası Şanghay

Dünyanın en büyük Huawei mağazası Şanghay'da açıldı

ISTANBUL (AA) - Huawei, en büyük amiral gemisi magazasini Sanghay'in Nanjing bölgesinde açti.

Huawei'den yapilan açiklamaya göre, 5 bin metrekarelik bir alanda açilan magaza, tarihi ve kültürel dokusuyla öne çikarken, sadece bir teknoloji magazasi degil, ayni zamanda akilli bir yasam merkezi olarak da konumlaniyor.

Sanghay'in Nanjing bölgesinde açilan magazaya, 1935 yilinda Ingiliz emlak krali Silas Aaron Hardoon'un insa ettigi Hardoon Art Deco tarzi Nanjing Binasi ev sahipligi yapiyor. Tarihi ve kültürel dokusu korunarak modernize edilen yapi, sirketin en büyük amiral gemisi magazasi olarak kapilarini açti.

Açiklamada görüslerine yer verilen Huawei Tüketici Elektronigi Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Richard Yu, Huawei'nin her zaman için tüketicileriyle olan iletisim ve etkilesimine önem veren bir marka oldugunu belirterek, "Bizim iliskimiz, sadece alici-satici iliskisi degil. Müsterilerimizle daha derin bir bagimiz var. Bu yeni amiral gemisi magazasi, tüketicilerimiz ve uygulama gelistiricilerin bir araya gelecegi özel bir platform. Bu alana entegre ettigimiz kusursuz bir yapay zeka yasam merkezi ile tüketicilerimize benzersiz bir yapay zeka ve nesnelerin interneti deneyimi yasatacagimizi düsünüyoruz." ifadelerini kullandi.


- "Tarih, sanat, teknolojinin gelecegine merakli tüm kesimleri birlestiriyoruz"


Huawei Tüketici Elektronigi Grubu CMO'su Herman Zhu da Sanghay sehir yönetiminin ilgili birimleriyle yakin iletisim içinde çalistiklarini, binanin orijinal tasarimina kesinlikle müdahale etmeden, sundugu orijinal dokuyu yeniden ürettiklerini ve burada tüketicileri için önemli bir sosyal birliktelik alani yarattiklarini bildirdi.

Zhu, Huawei'nin yeni amiral gemisi magazasinin, tüketicilere tüm senaryolar için zengin bir yapay zeka deneyimi ile birlikte yapay zekayi günlük yasama entegre etmek için yenilikçi seçenekler sundugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"5G ve yapay zeka teknolojileri, kesintisiz bir dijital yasami mümkün kiliyor. Bunu kelimelerle anlatmak her zaman kolay degil. Bu nedenle tüketicilerimizi yapay zeka odakli bir yasam tarzinin konforunu ilk elden deneyimlemeleri için amiral gemisi magazamiza davet ediyoruz."

Magazanin yenilikçi sosyal platformlarina dikkati çeken Zhu, "Burada sadece tüketicileri ve uygulama gelistiricileri degil, ayni zamanda tarih, sanat, teknolojinin gelecegine merakli tüm kesimleri birlestiriyoruz. Huawei'nin gelecekte Çin'deki büyük sehirlerde benzer projeleri hayata geçirme plani bulunuyor." ifadelerini kullandi.


- Tarih ve teknoloji bir arada


Verilen bilgiye göre, Sanghay yönetiminin tarihi yapilar kategorisinde degerlendirdigi Nanjing Binasi, sehrin önemli ticaret merkezlerinden biri olarak adindan söz ettirdi. Huawei'nin orijinal dokuya sadik kalarak yeniledigi Nanjing Binasi, tarihi özelliklerini korurken, görsel ve teknolojik özellikleriyle de yepyeni bir yasam merkezi haline geldi.

Magazada, Huawei'nin tüketici ürün grubu birinci katta yer aliyor. Ürünler, 12 farkli senaryo ile dijital duvarlar araciligiyla deneyimlenebiliyor. Böylece tüketiciler; günlük yasam, is ve eglence ihtiyaçlarina uygun ürünleri farkli bir sekilde deneyimleyerek satin alabiliyor. Ikinci katta ise farkli senaryolar esliginde akilli deneyim alani yer aliyor. Akilli ev, mobil ofis, fitness ve saglik, kolay seyahat ve eglence deneyim kategorileri ile tüketiciler, "tek tiklamayla ev moduna geçis", "çoklu ekran is birligi", "spor verilerinin gerçek zamanli senkronizasyonu", "MeeTime" ve "kolay seyahat" gibi özelliklerle bugünün ve gelecegin akilli yasam örneklerini deneyimliyor.


- Sehrin sosyal bulusma noktasi


Huawei'nin yeni amiral gemisi magazasinda çok sayida kamusal alan bulunuyor. Nanjing Binasi'nin verandasi, farkli alanlari birbirine baglayan genis merdivenler ve günes isigindan ilham alan aydinlatmasi ile essiz bir tasarim esliginde, yenilikçi bir sosyal bulusma alani olarak tasarlandi. Magaza ayrica, her gün ücretsiz egitimlere de ev sahipligi yapacak.

Her hafta gerçeklestirilecek 60'tan fazla ders kapsaminda, video prodüksiyon, programlama, fitness ve müzik gibi konularda egitimler verilecek. Dünyanin dört bir yanindan içerik üreticileri ve teknoloji uzmanlari ile yerel sanatçilar, her ay farkli içerikteki toplantilar ve gelistirici görüsmeleri için bu özel alana davet edilecek. Huawei bu platformla, her tüketicinin özgürce yer alabilecegi, katilimci bir iletisim ve paylasim alani olusturuyor.

Amiral gemisi magazasi Huawei'nin tüketici ürün yelpazesinin tamamini kapsiyor. Tüketiciler burada yaklasik 220 deneyim danismaniyla iletisim kurabilecek ve ürünlerin tüm kullanim özellikleri hakkinda 10 farkli dilde bilgi alabilecek.



Politika 25.06.2020 12:02:02 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı