DURMUŞOĞLU, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

DURMUŞOĞLU, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 24 Kasım Öğretmenler gününü yayınladığı yazılı mesajla kutladı.

Durmuşoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi:

İnsan yetiştirme sanatının en mahir ustaları olan öğretmenlerimiz, devlet ve milletleri geleceğe hazırlayan yüce bir mesleği icra etmektedirler. Bu anlamda sadece öğrencilerine değil, toplumun tamamına önderlik eden öğretmenler, dünya coğrafyasının her bir karışında, özellikle aziz milletimizin gönlünde müstesna bir makama sahiptirler.

 

Onların sevgileriyle kuşatarak öğrencilerine verdikleri her bilgi, geleceğin imar ve inşasına bir katkı sunmaktadır. İnsanlık adına büyük eserler bırakan her ismin ardında, gönüllere dokunmuş bir öğretmenin varlığına varlığı söz konusudur.  

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" sözünde de işaret ettiği gibi, gelecek nesiller öğretmenlerimizin elinde şekillenecek ve onların ufukları kadar istikamet bulacaklardır.

 

Yerli, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilimsel ve akademik çalışmalarda öne çıkan, erdemli, ahlaklı, yaptığı her işi en iyi şekilde yapan, ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerletecek bir nesil, öğretmenlerimizin eseri olacaktır.

 

 

Bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı, teknolojinin çok hızlı bir şekilde ilerlediği günümüz dünyasında, çocuk ve gençlerimizi doğru ve faydalı olana yönlendirmek, her zamankinden daha büyük bir önemi ifade etmektedir. Bu hususta da en büyük görev, şüphesiz ki öğretmenlerimizin omuzlarındadır.

 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Millet Mektepleri Başöğretmenliği unvanının verilişinin 91'inci yılı kapsamında idrak ettiğimiz "24 Kasım Öğretmenler Günü" vesilesiyle Konya'daki meslektaşlarım başta olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü"nü tebrik ediyorum. Şehit olan öğretmenlerimiz başta olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor,  gazi öğretmenlerimize şifalar diliyor, mesleğe yeni başlayan genç arkadaşlarıma başarılı ve huzurlu bir meslek hayatı temenni ediyor, emekli olmuş öğretmenlerimize de hizmetleri dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum.

 

 



Osmaniye 23.11.2019 15:40:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği