DURMUŞOĞLU, “RAMAZAN BAYRAMI” DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

DURMUŞOĞLU, “RAMAZAN BAYRAMI” DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, “Ramazan Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milli birlik ve beraberliğin en yüksek seviyede tezahür ettiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularının gönüllerimizde yer ettiği; semaya açılan dua elleri, okunan Hatm-i Şerifler ile bereketli geçirdiğimiz, onbir ayın sultanı Ramazan ayının sevinci olan Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını ileten Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:

“Ramazan ayının bereketi, güzellikleri sonrası yine bir bayrama ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Bayramlar umuttur, berekettir, özlemdir, bizi biz yapan değerlerimizin kaynağıdır. Bayramlar sevginin, şefkatin, merhametin, vefanın, dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı, küslerin barıştığı, yüzlerdeki tebessüm ile yardımlaşma duygusunun öne çıktığı birlik günleridir.

Bin yıldır yaşadığımız bu topraklarda her zaman olduğu gibi bugün de aynı heyecan ve duygular ile Ramazan Bayramı’mızı kutlamanın sevinç ve mutluluğu içerisindeyiz.

Bu bayram ne yazık ki, dünya genelinde yaşanan pandemi nedeniyle ülkemizde de önemli tedbirler alınmış bazı kısıtlamalara gidilmiştir. Virüs tehdidi ortadan kalkana kadar sosyal mesafe kurallarına riayet ederek, değer verdiklerimizin sağlığı ve ülkemizin bu salgından kurtulması için bayramı evlerimizde geçireceğiz, ama unutulmamalıdır ki hiç bir sosyal mesafe gönüller arasında kurulan bağa engel değildir. Bizler de akrabalarımızı, gözleri kapıda evlatlarının gelmesini bekleyen büyüklerimizi telefonla arayıp bayramlarını kutlayarak Ramazan Bayramı’nı idrak edip bayram sonrası inşallah koronavirüs belasından kurtulacak ve çifte bayram yapacağız.

Sözlerime son verirken, Milletimizin, İslam aleminin ve Osmaniyeli hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin daha da güçlenmesini, tüm insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Vatandaşlarımız evlerinde güven içinde olsun diye bir an dahi düşünmeden, vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan canlarını feda eden, Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar, gazilerimize de hayırlı ve bereketli uzun ömürler diliyorum.” dedi.

 



Osmaniye 23.05.2020 14:01:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

2

İnşaat işçisinin acı sonu

3

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

4

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı

5

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor

6

Osmaniye’de fırınlarda ve evlerde bayram kömbesi telaşı

7

Depremlerden etkilenen Osmaniye'de mezarlıklara hüzünlü ziyaret

8

Ağız kavgası ile başladı, cinayetle son buldu

9

Osmaniye'de polisler iftarda bir araya geldi

10

Osmaniye'de sağanak ve dolu, tarım arazilerine zarar verdi