Durmuşoğlu’nun 19 Mayıs Bayramı mesajı

Durmuşoğlu’nun 19 Mayıs Bayramı mesajı

Durmuşoğlu’nun 19 Mayıs Bayramı mesajı

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit DURMUŞOĞLU, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:

“Bağımsız ve müreffeh yarınlara yürüyüşün başlangıcı olan 19 Mayıs, aziz milletimizin hürriyetinden asla vazgeçmeyeceğini, hiçbir şartta himaye altına girmeyeceğini, özgür iradesine her şartta sahip çıkacağını, tüm dünyaya ilan ettiği gündür.

“Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına" inanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs'ta Samsun’da başlattığı, sonrasında da, Amasya, Erzurum, Sivas'tan tüm Anadolu’ya yayılan milli mücadele ruhu, bugün gençlerimizin gözlerinde görülmekte, heyecanı ve coşkusu yüreklerinde hissedilmektedir.

Bizler inanıyoruz ki güzel ülkemizin, ilerlemesi, gelişmesi ve büyümesi geleceğimizin teminatı gençlerimiz sayesinde gerçekleşecektir.

Yüreği vatan ve millet sevgisiyle dolu, yüksek idealleri hedefleyen, ülkemize ve insanlığa karşı mesuliyetlerinin bilincinde bir gençlik olarak bu mukaddes emaneti daima koruyup yücelteceğinize yürekten inanıyor; yarınlara umutla bakıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, Cumhuriyeti gençlere emanet eden ve 19 Mayıs’ı da gençliğimize bayram olarak armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, adını tarih sayfalarına bile sığdıramayacağımız, toprağımızın her zerresinde hakkı olan şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum.”



Osmaniye 17.05.2022 16:50:00 0
Anahtar Kelimeler: Durmuşoğlu’ Mayıs Bayramı mesajı

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

2

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

3

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

4

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

5

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

6

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

7

İnşaat işçisinin acı sonu

8

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

9

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı

10

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor