Duvardan atlayarak girdiği okul bahçesinde yaralanınca ekipleri alarma geçirdi

Duvardan atlayarak girdiği okul bahçesinde yaralanınca ekipleri alarma geçirdi

Duvardan atlayarak girdiği okul bahçesinde yaralanınca ekipleri alarma geçirdi

Kocaeli’nin Derince ilçesinde arkadaşı ile oynamak için bahçe duvarından atlayarak girdiği okul bahçesinde yaralanan genç, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Olay, gece saatlerinde Derince İbnisina Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Sokak üzerindeki bir okulda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Oğuzhan T. (22) adlı genç, futbol oynamak için arkadaşlarıyla birlikte akşam saatlerinde kapıları kapalı olan okulun bahçesine bahçe duvarından atlayarak girdi. Oyun esnasında yere düşen Oğuzhan T. yaralanıp ayağa kalkamayınca arkadaşları durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler kapalı olan okulun bahçesine giremeyince itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kapalı okul kapısını açarak yaralı gence ulaştı. İlk müdahalesi olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan Oğuzhan T., ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Ayak bileğinde kırık olduğu öğrenilen gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olay hakkında inceleme başlattı.


Yurt Dünya 14.06.2021 10:07:23 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi