Düzce’de 15 günde 5 köpek sahiplendirildi

Düzce’de 15 günde 5 köpek sahiplendirildi

Düzce’de 15 günde 5 köpek sahiplendirildi

Düzce Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bu ay içerisinde toplam 5 köpek sahiplendirilirken, 268 sokak hayvanının da tedavileri gerçekleştirildi.
Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren ve can dostlar için güvenli, sağlıklı bir yuva görevi gören Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarının yaşamlarına dokunmaya yönelik yaptığı çalışmalarla takdirleri üzerine topluyor.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün üzerinde hassasiyetle durduğu merkezde can dostlar; bir taraftan rehabilite edilirken, bir yandan da tedavi edilerek sahiplendiriliyor.
Merkezin giriş kısmında sahiplendirilmeye hazır sokak hayvanları için bir bölüm oluşturan müdürlük, gelen ziyaretçilerin burada yapacakları inceleme sonucunda sahiplenmek istedikleri sokak hayvanını seçmesine imkân sağlıyor.
Mayıs ayının başından bu yana 5 köpeğin kalıcı olarak yaşamını sürdürecekleri yeni bir yuvaya kavuşturulmasına ön ayak olan rehabilitasyon merkezinde 92 köpek kısırlaştırılırken, 70 köpeğe genel tedavi uygulandı, 106 köpek ise parazit tedavisi gördü.


Güncel 16.05.2022 16:51:15 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Büyükgümüş, Osmaniye'de konuştu:

2

Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü, depremde hayatını kaybeden sporcularını unutmadı

3

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'teki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı

4

Mersin'de bisikletliler 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri anmak için pedal çevirdi

5

Bakırhan ve Bulut, Hatay'da depremlerde yaşamını yitirenleri anma yürüyüşüne katıldı

6

"TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" Antalya'da sürüyor

7

sahibinden.com ilan aramada yeni dönemi sahiAI ile başlattı

8

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Kahramanmaraş’ta ziyaretlerde bulundu

9

ATAV'ın "Jale İnan 2025 Yılın Kadını Ödülü" Prof. Dr. Sarvan'a verildi

10

Akdeniz Bölgesi’nin En İyi Genç Şefleri Adana’da Yarıştı