Düzce’de sistemleri yenilen toplu taşıma araçları sürücülerine eğitim

Düzce’de sistemleri yenilen toplu taşıma araçları sürücülerine eğitim

Düzce’de sistemleri yenilen toplu taşıma araçları sürücülerine eğitim

DÜZCE (İHA) – Düzce’de şehir içi toplu ulaşım sisteminin yenilenmesine sayılı günler kala otobüs şoförlerinin eğitimlerine başlandı.
Düzce Belediyesi bünyesinde kurulan Düzce Ulaşım A.Ş. şirketi eliyle yürütülecek şehir içi toplu ulaşım sisteminde son hazırlıklar tamamlanıyor. İlk etapta 100 adet otobüsün 21 Ağustos’ta hizmete başlaması için hazırlıklar devam ederken şirket bünyesinde görev yapacak şoförler için eğitim çalışması başlatıldı. Mesleki Gelişim Eğitim Programı kapsamında konunun uzmanları tarafından kısımlar halinde düzenlenecek eğitimlerle şoförlerin; kurum kültürü, empati, yolcuya yaklaşım, iletişim, psikoteknik yeterlilik ve ilk yardım konularında sertifikalı eğitim alması sağlanıyor. Eğitim programına ilerleyen günlerde araç içi kart okutma sistemleri ve güzergah eğitimleri de eklenecek. Kurumsal anlayışla yürütülen eğitimler sayesinde şoförler ve araçlar Düzce’nin vizyonuna yakışır, donanımlı ve birinci sınıf hizmet verecek.
Düzce’nin şehri içi ulaşım ağına hız ve kalite getirecek sistemin eğitim çalışmaları kapsamında yeni gelecek araçların kullanımı ve bakımı konusunda da şoförlerin donanımlı olması sağlanacak. Karsan fabrikasından gelecek heyet, şoförlere araçların kullanımı ve bakımları konusunda eğitim vererek hem verimliliğin en üst seviyeye taşınması hem de araçların uzun ömürlü kullanılması konusunda bilgiler aktaracak. Ayrıca hazırlıklar kapsamında şoförlerin tek tip kıyafet kullanımı zorunlu hale getirilere; beyaz gömlek, lacivert pantolon ve kırmızı kravat ile hizmet vermesi sağlanacak. Şoförlere uygulanan eğitim, yeni araçlar, oluşturulacak hatlar ve taşıma sistemi sayesinde Düzcelilerin toplu ulaşımdan duyduğu memnuniyet ile kullanım sıklığının da artırılması hedefleniyor.


Güncel 11.08.2020 15:53:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı

2

Bakan Yumaklı, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

3

Bakan Uraloğlu, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

4

Depremden 149 saat sonra enkazdan çıkarılan kişi, 3 yıl sonra kendisini kurtaran ekiple buluştu

5

Antalya'da yakalanan 3 hırsızlık zanlısı tutuklandı

6

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

7

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı

8

Engelli bireylerin aileleri yapay zeka destekli programla güçlendirilecek

9

Hatay Samandağ'da depremde hayatını kaybedenler anıldı

10

Keman sanatçısı Laçin Akyol, Mersin'deki mezarı başında anıldı