Düzce’ye 1 milyon 300 bin liralık bitki hibesi

Düzce’ye 1 milyon 300 bin liralık bitki hibesi

Düzce’ye 1 milyon 300 bin liralık bitki hibesi

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, karayollarının yan ve orta refüjlerini ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmalarını hızlandırarak kentin giriş ve çıkışlarının daha yeşil görünümüne kavuşmasını sağlayacak.
Düzce Belediyesi ve karayollarının yapmış olduğu protokol çerçevesinde 1 milyon 300 bin liralık bitki hibesinin gelmesi ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarına başladı. Kentin giriş ve çıkışının daha güzel ve yeşil bir görünüme kavuşması için yapılan protokol gereği; Karayolları Genel Müdürlüğü’nden gelen bitkiler, Belediye ekiplerince İstanbul-Ankara istikameti ve Akçakoca-Düzce istikameti üzerindeki otoyol yan ve orta refüjlerine dikilmeye başladı.
Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer, Park ve Bahçeler Müdürü Kenan Albayrak ile çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunurken, yol kenarına ve orta refüjlere gül, alev çalısı, taflan, leylandi, lavanta, biberiye ve yayılıcı ardıç gibi görünümü güzel bitkiler dikileceği belirtildi.


Güncel 30.10.2020 12:36:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

2

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

3

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

4

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

5

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

6

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

7

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

8

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

9

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor

10

TİM Başkanı Gültepe, Antalya'da "Bölgesel İhracat Buluşmaları"nda konuştu: