(Düzeltme) Necmettin Erbakan vefatının 10. yılında Ayasofya Cami-i Kebir’de dualarla anıldı

(Düzeltme) Necmettin Erbakan vefatının 10. yılında Ayasofya Cami-i Kebir’de dualarla anıldı

(Düzeltme) Necmettin Erbakan vefatının 10. yılında Ayasofya Cami-i Kebir’de dualarla anıldı

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan vefatının 10’uncu yıl dönümünde Ayasofya Cami-i Kebir’de okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla anıldı.
Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümeti Başbakanı Necmettin Erbakan, vefatının sene-i devriyesinde Ayasofya Cami-i Kebir’de akşam namazına müteakip okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve edilen dualarla anıldı. Erbakan Vakfı tarafından düzenlenen programa Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Fatih Erbakan da katıldı. Çok sayıda vatandaş da akşam namazını müteakip düzenlenen programa ilgi gösterdi. Erbakan için Mevlidi Şerif okundu, dualar edildi.
Fatih Erbakan program öncesinde bir konuşma yaparak, “Ayasofya Camii Kebir’indeyiz merhum Erbakan hocamızın yıllarca mücadele ettiği. Zincirler kırılsın Ayasofya açılsın sloganı ve hedefi ile gençlerimizi bütün millerimizi harekete geçirdiği. Kendisinin vefatının 10. yıldönümünde bu mevlidi şerifi gerçekleştiriyoruz. Cenabı Allah’a sonsuz şükürler olsun” dedi.


Güncel 27.02.2021 00:02:02 0

İlginizi Çekebilir

1

TEMSA 2026'nın ilk Maraton otobüs teslimatlarını gerçekleştirdi

2

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

3

Alanyaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı

4

Mersin'de inşaat şantiyesinde beton blokların devrilmesi sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı

5

Mersin'de "Lamekan Çiniler" sergisi açıldı

6

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Adana'da gençlerle bir araya geldi:

7

Akdeniz Belediyesi ekipleri Millet Bahçesi'nin sahilini temizledi

8

Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Kick Boks Şampiyonası Osmaniye'de başladı

9

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Hatay'da konuştu:

10

Osmaniye'de 6 Şubat'taki depremlerden sonra 10 sağlık tesisi hizmete girdi