Düziçi'nde kar heyecanı

Düziçi

Kurak ve sıcak bir kış mevsiminin yaşandığı Osmaniye’nin yüksek kesimlerinde soğuk ve karlı hava etkisini göstermeye başladı.

Kurak ve sıcak bir kış mevsiminin yaşandığı Osmaniye’nin yüksek kesimlerinde soğuk ve karlı hava etkisini göstermeye başladı.
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde bulunan Hodu Nacar Yaylası'nda etkili olan yoğun kar yağışı Amanos Dağları'nı beyaza bürürken, vatandaşları da sevindirdi. Karın yağmasıyla birlikte yarıyıl tatilinin son günlerini fırsat bilen çocuklar kartopu oynayıp karın keyfini çıkarırken, bazı vatandaşlar da bol bol fotoğraf çekindi. Bu yıl kar yağışının geciktiğini belirten vatandaşlar, karın bereket olduğunu ve yağışların özellikle çiftçiler için sevindirici olduğunu söylediler. Yağışın devam etmesini dileyen vatandaşlar, kuraklık karşısında yağışların herkesi mutlu ettiğini ifade ettiler.
Düziçi’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı Hodu Nacar Yaylası yollarını kapattı. Düziçi merkeze bağlı Karkın ve Söğütlügöl mahallelerinde ulaşım güçlükle sağlanırken, bölgede belediye ekipleri tuzlama çalışması yaptı.



Osmaniye 5.02.2023 16:48:00 0
Anahtar Kelimeler: Düziçi' heyecanı

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da bariyere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

2

Adana'da ahşap parke ve panel fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

3

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da konuştu:

4

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da gençlerle buluştu:

5

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yenigün, Adana'da konuştu:

6

Hatay'da dereye düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

7

Hatay'da lastik deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

8

Silifke ilçesinde öğrenciler için buz pateni pisti kuruldu

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ev temizliği ve kuaför hizmetleri sürüyor

10

Antalya'da dalgıçlar su altında kitap okudu