Düziçi'nde kar heyecanı

Düziçi

Kurak ve sıcak bir kış mevsiminin yaşandığı Osmaniye’nin yüksek kesimlerinde soğuk ve karlı hava etkisini göstermeye başladı.

Kurak ve sıcak bir kış mevsiminin yaşandığı Osmaniye’nin yüksek kesimlerinde soğuk ve karlı hava etkisini göstermeye başladı.
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde bulunan Hodu Nacar Yaylası'nda etkili olan yoğun kar yağışı Amanos Dağları'nı beyaza bürürken, vatandaşları da sevindirdi. Karın yağmasıyla birlikte yarıyıl tatilinin son günlerini fırsat bilen çocuklar kartopu oynayıp karın keyfini çıkarırken, bazı vatandaşlar da bol bol fotoğraf çekindi. Bu yıl kar yağışının geciktiğini belirten vatandaşlar, karın bereket olduğunu ve yağışların özellikle çiftçiler için sevindirici olduğunu söylediler. Yağışın devam etmesini dileyen vatandaşlar, kuraklık karşısında yağışların herkesi mutlu ettiğini ifade ettiler.
Düziçi’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı Hodu Nacar Yaylası yollarını kapattı. Düziçi merkeze bağlı Karkın ve Söğütlügöl mahallelerinde ulaşım güçlükle sağlanırken, bölgede belediye ekipleri tuzlama çalışması yaptı.



Osmaniye 5.02.2023 16:48:00 0
Anahtar Kelimeler: Düziçi' heyecanı

İlginizi Çekebilir

1

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu'ndan İl Emniyet Müdürü Yılmaz'a ziyaret

2

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

3

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

4

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

5

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

6

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

7

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

8

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

9

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

10

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi