Ebrar Karakurt: “Dünya Şampiyonası’na hazır bir şekilde gitmek istiyoruz”

Ebrar Karakurt: “Dünya Şampiyonası’na hazır bir şekilde gitmek istiyoruz”

Ebrar Karakurt: “Dünya Şampiyonası’na hazır bir şekilde gitmek istiyoruz”

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Ebrar Karakurt, takım halinde iyi bir gelişim gösterdiklerini söyleyerek, “Dünya Şampiyonası’na hazır bir şekilde gitmek istiyoruz” dedi.
Hollanda ve Polonya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek Dünya Voleybol Şampiyonası’nın hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda pasör çaprazı Ebrar Karakurt, hazırlık sürecini Türkiye Voleybol Federasyonu’nun internet sitesine değerlendirdi.

“Takım halinde iyi bir gelişim gösterdiğimizi düşünüyorum”
Milli voleybolcu, Fransa ve Amerika kamplarının takım olarak eksiklerini görme açısından kendilerine çok katkı sağladığını belirterek, “Özellikle Amerika ile oynadığımız karşılaşmaların sonuçları istediğimiz gibi olmasa da takım halinde iyi bir gelişim gösterdiğimizi düşünüyorum. Şimdi önümüzde İtalya’da katılacağımız hazırlık turnuvası var. Orada da İtalya, Sırbistan ve Polonya gibi önemli takımlarla karşılaşacağız. Turnuvayı en iyi şekilde değerlendirip, Dünya Şampiyonası’na hazır bir şekilde gitmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.


Spor 12.09.2022 16:08:01 0

İlginizi Çekebilir

1

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

2

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

3

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

4

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

6

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

7

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

8

Trabzonspor'un Antalya deplasmanındaki takım otobüsüne taşlı saldırı

9

Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

10

Spotify yeni ofisi ve yönetimiyle Türkiye'ye olan bağlılığını güçlendiriyor