Ecel terminalde kraker yerken yakaladı

Ecel terminalde kraker yerken yakaladı

Ecel terminalde kraker yerken yakaladı

Bursa’da Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde ayakta kraker atıştırırken eceli gelen adamın son anları, güvenlik kamerasına yansıdı.
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde iddiaya göre, 55 yaşındaki Cihan T. isimli bir kişi akşam saatlerinde Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki bir bankonun önüne yaslanarak kraker yiyordu. Yaslandığı bankodan ayrılırken arkasına dönüp ağzına kraker atan adam bir anda yere düştü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Çevredeki vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine gelen sağlık görevlileri kalbi duran Cihan T.’ye kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı.
Ambulansa alınan adam bölgedeki en yakın hastaneye kaldırılsa da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlatırken, 55 yaşındaki adamın fenalaştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Öte yandan, hayatını kaybeden Cihan T.’nin evsiz olduğu ve otobüs terminalinde bankların üzerinde yatıp kalktığı öğrenildi.


26.04.2023 11:55:25 0
Anahtar Kelimeler: ecel terminalde kraker yerken yakaladı

İlginizi Çekebilir

1

Uluslararası Antalya Bisiklet Turu, Antalya'da sürüyor

2

Hatay'da depremde bacağını kaybeden 7 yaşındaki Zeynep proteziyle yeniden yürüdü

3

Hatay'daki Surp Karasun Manuk Ermeni Kilisesi'nde ayin düzenlendi

4

Antakya'da evde çıkan yangın söndürüldü

5

Osmaniye’de öğrenciler “Seyit Onbaşı” tiyatrosuyla Çanakkale ruhunu yaşattı

6

Tarsus Kaymakamı Akyüz, Tarsus Devlet Hastanesini ziyaret etti

7

AK Parti Akseki İlçe Teşkilatından iftar programı

8

Devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

9

Osmaniye'de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

10

Kozan'da 4 mahalledeki meralar gübrelendi