Eczacıbaşı Dynavit, THY ile karşılaşıyor

Eczacıbaşı Dynavit, THY ile karşılaşıyor

Eczacıbaşı Dynavit, THY ile karşılaşıyor

Sultanlar Ligi 2. hafta mücadelesinde Eczacıbaşı Dynavit, Türk Hava Yolları’nı konuk edecek. Lige 3 puanla iyi bir başlangıç yapan turuncu-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı tek idmanla sürdürecek.
Zor bir müsabaka olacağını söyleyerek, “Hedefimiz elimizden gelenin en iyisini yapmak ve son düdüğe kadar savaşmak” diyen Eczacıbaşı Dynavit yeni transferi orta oyuncu Sinead Jack-Kısal, "Fenerbahçe’ye karşı ilk maçımızı kazanmak bizim için iyi bir başlangıç oldu ve bizi oldukça motive etti. THY’ye karşı kolay bir maç olmayacak, gerçekten güçlüler ama takımımıza inanıyorum, başaracağız. Takımdaki herkes hedefimize ulaştığımızdan emin olmak için çalışıyor ve teknik ekipte olmamız gereken yerde olduğumuzdan emin olmak için elinden geleni yapıyor” diyerek karşılaşma öncesi görüşlerini aktardı.
Eczacıbaşı Dynavit - Türk Hava Yolları müsabakası 6 Kasım Pazar günü, saat 17.30’da, Eczacıbaşı Spor Salonu’nda oynanacak.


Spor 5.11.2022 13:41:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

2

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

3

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

5

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

6

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

7

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı

8

Antalya'da otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim ediliyor

9

Antalya'da hortum ve fırtınadan zarar gören üreticiye sera naylonu dağıtıldı

10

Antalya'da "Sanat Üzerine Sohbetler" söyleşisi düzenlendi