Eczacıbaşı Topluluğu’nda 3 pozisyona kadın yöneticiler atandı

Eczacıbaşı Topluluğu’nda 3 pozisyona kadın yöneticiler atandı

Eczacıbaşı Topluluğu’nda 3 pozisyona kadın yöneticiler atandı

Eczacıbaşı Topluluğu’nda üç önemli pozisyona kadın yöneticiler atandı. İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı, Hukuk Başdanışmanlığı ve Eczacıbaşı İlaç Pazarlama Genel Müdürlüğü’ne kadın yöneticiler atandı.

Eczacıbaşı Topluluğu’ndan yapılan açıklamaya göre, Sürdürülebilir bir geleceğin, kadınların başta iş dünyası olmak üzere yaşamın her alanına etkin katılımıyla mümkün olacağı inancıyla hareket eden ve fırsat eşitliğine yönelik çalışmalara büyük önem veren Eczacıbaşı Topluluğu’nda üç önemli pozisyona, kadın yöneticiler atandı.

Topluluğun İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı görevine daha önce İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapan Eylem Özgür, Hukuk Başdanışmanlığı görevine halen Hukuk Danışmanı olarak görev yapan Ayşe Dirik ve Eczacıbaşı İlaç Pazarlama Genel Müdürlüğü’ne de daha önce aynı kuruluşta Pazarlama ve Satış Direktörü olarak görev yapan Müge Satır getirildi. 1 Nisan 2020 tarihinden itibaren Genel Müdürlük görevini vekaleten sürdüren Müge Satır, 1 Ekim 2020 tarihi itibariyle asaleten atanırken, Eylem Özgür 1 Ocak 2021 tarihinde İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı görevine başladı. Ayşe Dirik de 1 Nisan 2021 itibariyle Hukuk Başdanışmanlığı görevini üstlenecek.


Güncel 4.01.2021 11:02:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Türk Kızılay tarafından aşevi açıldı

2

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru'dan sporseverlere "1920 Koşusu" daveti

3

Burdur İtfaiye Müdürlüğüne 2 bin 950 yeni araç ve ekipman kazandırıldı

4

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

5

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

6

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

7

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi

8

Siber güvenlik uzmanından numara kopyalama dolandırıcılığına karşı uyarı

9

Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Arıkan, son yolculuğuna uğurlandı

10

Akkuyu NGS'nin dördüncü güç ünitesinde reaktör şaftının kritik yapısal bileşeni monte edildi