Eda Çetin: “Duruma pozitif bakıyoruz”

Eda Çetin: “Duruma pozitif bakıyoruz”

Eda Çetin: “Duruma pozitif bakıyoruz”

Dünyanın birçok ülkesinde iş ortakları bulunan mücevher tasarımcısı Eda Çetin, yaşanan korona virüs salgınının tüm dünyayı etkilediğini ancak duruma pozitif baktıklarını söyleyerek, “Önlemlerimizi aldık ve iş ortaklarımızla sürekli kontak halindeyiz” ifadelerini kullandı.
Korona virüs salgınından en çok etkilenen sektörlerden birisi olan mücevher sektörü, salgının bir an önce bitmesini bekliyor. Ünlü mücevher tasarımcısı Eda Çetin, önümüzdeki günlere pozitif baktıklarını ifade etti. Dünyanın birçok ülkesinde iş ve çözüm ortakları bulunan başarılı tasarımcı, özellikle İngiltere’ye yoğunlaşmış durumda. İngiltere’nin kendilerinin yeni pazarı olduğunu ifade eden Eda Çetin, “Takı seçimleri ülke ve bölgeye göre değişebiliyor. Daha önce iş ortaklığı yaptığımız 3 ayrı ülkeyle bu farklılıkları gözlemleme fırsatımız oldu. İngiltere bizim yeni pazarımız. Araştırmalarımız sonucunda ülkenin tarihi dokusu, geleneklerine bağlı oluşu, koleksiyonumuzu oluştururken özellikle kalıcı, değerli ve insanların kuşaktan kuşağa hediye edebileceği parçalardan hazırlamaya çalıştık. Bilindiği gibi korona virüs tüm dünyayı etkisi altına aldı. Durum böyle olunca biz de bir takım önlemler aldık ve almaya da devam ediyoruz. İş ortaklarımızla sürekli olarak görüşme halindeyiz. Umudumuz kısa zaman içinde normale dönmek. Olaya pozitif bakıyoruz” diye konuştu.

“Takı trendi sürekli değişiyor”
Takının insan ilgisini sürekli çeken ve son dönemde trendi hızla değişen bir eşya olduğunu söyleyen Çetin, “Değişim bu kadar hızlıyken özgün kalabilmek ve kullanışlı takılar tasarlamak hayal gücü ve zevkin birleşmesiyle ortaya çıkıyor. Marka olarak doğada bulunan, doğal ve ilgi gören kıymetli madenlerle tarzı olan, zamansız takılar tasarlamayı seviyoruz” diyerek takılarla ilgili ipuçları da verdi.


Güncel 21.05.2020 18:02:27 0

İlginizi Çekebilir

1

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

2

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

3

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

4

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

5

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

6

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu:

7

Kahramanmaraş'ta "Asrın Felaketinde Gazetecilik Paneli" düzenlendi

8

Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 106. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

9

CHP Genel Başkanı Özel, partisinin Antakya İlçe Başkanlığını ziyaretinde konuştu:

10

Dörtyol Kaymakamı Keklik'ten annesi vefat eden çocuğa doğum günü sürprizi