Edirne’de 516 bin TL’lik kaçak parfüm ele geçirildi

Edirne’de 516 bin TL’lik kaçak parfüm ele geçirildi

Edirne’de 516 bin TL’lik kaçak parfüm ele geçirildi

Edirne’de, jandarma ekiplerince durdurulan iki araç içerisinde çeşitli cins ve markalarda piyasa değeri 516 bin 400 TL değerinde toplam 5 bin 164 adet kaçak parfüm ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 14 Aralık 2020 günü saat 02.00 sıralarında TEM Gişeleri yol arama ve kontrol noktasında icra edilen yol arama ve kontrol faaliyeti esnasında İstanbul İlinden Sırbistan Ülkesine gitmekte olan, şüpheli iki araç tespit edildi. Araçlarda yapılan arama neticesinde; fatura ve belgesi bulunmayan, kaçak yollarla üretilerek piyasaya sürülecek olan çeşitli cins ve markalarda kaçak parfüm olduğu tespit edildi.
Her iki araçta toplam 5 bin 164 adet kaçak parfüm ele geçirildi. Ele geçirilen parfümlerin piyasa değerinin yaklaşık 516 bin 400 TL olduğu bildirilirken, şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.


Yurt Dünya 15.12.2020 15:21:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

2

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

3

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

4

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

5

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

6

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

7

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

8

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

9

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

10

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu: