Edirne’de 516 bin TL’lik kaçak parfüm ele geçirildi

Edirne’de 516 bin TL’lik kaçak parfüm ele geçirildi

Edirne’de 516 bin TL’lik kaçak parfüm ele geçirildi

Edirne’de, jandarma ekiplerince durdurulan iki araç içerisinde çeşitli cins ve markalarda piyasa değeri 516 bin 400 TL değerinde toplam 5 bin 164 adet kaçak parfüm ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 14 Aralık 2020 günü saat 02.00 sıralarında TEM Gişeleri yol arama ve kontrol noktasında icra edilen yol arama ve kontrol faaliyeti esnasında İstanbul İlinden Sırbistan Ülkesine gitmekte olan, şüpheli iki araç tespit edildi. Araçlarda yapılan arama neticesinde; fatura ve belgesi bulunmayan, kaçak yollarla üretilerek piyasaya sürülecek olan çeşitli cins ve markalarda kaçak parfüm olduğu tespit edildi.
Her iki araçta toplam 5 bin 164 adet kaçak parfüm ele geçirildi. Ele geçirilen parfümlerin piyasa değerinin yaklaşık 516 bin 400 TL olduğu bildirilirken, şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.


Yurt Dünya 15.12.2020 15:21:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 4 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

2

Osmaniye'de turp işçileri, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Anadolu'nun kahve kültürünü tanıtan müzeyi 2 yılda yaklaşık 50 bin kişi gezdi

4

Yeşilay, Hatay'da geçen yıl 8 bin 125 kişiye bağımlılıkla mücadele eğitimi verdi

5

arabam.com'dan kış aylarında güvenli sürüş tavsiyeleri

6

Antalya, bisiklet sporunda da en önemli kamp merkezlerinden biri olacak

7

Cesur Kulaçlar projesinin 3. dönemi tamamlandı

8

Burdur'daki Karacaören Barajı'nda üretilen alabalık ve somon yurt dışından alıcı buluyor

9

Yale Linus Akıllı Kilit L2 Lite'ı piyasaya sürdü

10

Lif ile fermente gıda tüketimi mikrobiyotayı güçlendirerek kış hastalıklarına karşı koruyor