Edirne’de meşaleli şampiyonluk sevinci

Edirne’de meşaleli şampiyonluk sevinci

Edirne’de meşaleli şampiyonluk sevinci

Galatasaray’ın, Süper Lig’in 36. haftasında Ankaragücü’nü yenerek şampiyonluğu ilan etmesinin ardından Edirne’de taraftarlar şampiyonluğu meşaleler yakarak kutladı.
Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray Ankaragücü’nü 4-1 mağlup etmesi ile birlikte şampiyonluğunu ilan etti. Ellerinde sarı-kırmızı bayraklarla şampiyonluğu meşaleler yakarak kutlayan taraftarlar gönüllerince eğlendi.
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Galatasaray taraftarları Edirne’de büyük coşku yaşadı. Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi ve birçok noktada toplanan taraftarlar şampiyonluğu meşaleler yakarak kutladı. Araçlarıyla trafiğe çıkanlar ise uzun konvoylar oluşturarak sarı-kırmızı bayraklarla şehir turu yaptı.

“5. yıldız mutluluğu”
2022- 2023 şampiyonluğunu ve 5. yıldız sevincini meşaleler yakarak büyük coşkuyla kutlayan yüzlerce Edirneli, takımlarının şampiyonluk sevinçlerini doyasıya yaşadı. Galatasaray’ın marşlar eşliğinde takımlarının şampiyonluğu kutlayan taraftarlar, araçlarıyla da uzun konvoylar oluşturarak trafiği kilitledi. Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarına çok sayıda minik taraftar da aileleriyle birlikte katıldı.


Spor 31.05.2023 00:01:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Zeray GYO 2026'da 6 projeyi teslim etmeyi hedefliyor

2

Hatay’da darbettiği kadının ziynet eşyasını çaldığı iddia edilen zanlı tutuklandı

3

Adana'da akıntıya kapılan iki kişi itfaiye tarafından kurtarıldı

4

BAKA yetkilileri, Kemer Belediyesi Kültür Evi'ni ziyaret etti

5

Hatay'da devrilen kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti

6

Setur Marinaları Bosphorus Boat Show'da yeni yatırımlarını tanıttı

7

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri ramazanda sıcak yemek dağıtımını sürdürdü

8

Antalya Büyükşehir Belediyesinden 60 milyon liralık yağmur suyu hattı yatırımı

9

Muratpaşa'da "Durmadan, Hatırlamaya Koşmak" sergisi açılacak

10

Bozyazı ilçesinde öğrencilere teknoloji bağımlılığına karşı eğitim verildi